Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ.

 Στην Ελλάδα η λεηλασία του Eλληνικού λαού, από τα ανδρείκελα της κυβέρνησης και τα κόμματα-προτεκτοράτα: τα οποία έχουν συμβάλλει και πρωτοστατήσει στην ισοπέδωση των «μηχανισμών» άμυνας του λαου είναι πλέον γεγονός.

Ο Eλληνικός λαός μπροστά σε αυτή την πολεμική λαίλαπα
είναι ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤAΤΕΥΤΟΣ .

Η «αριστερά» δεν άφησε τίποτα όρθιο. Πρόδωσε όλους τους μεγάλους λαϊκούς αγώνες, ενσωματώθηκε πλήρως στο αστικό καθεστώς (μέχρι που συγκυβέρνησε με τον ακραίο ταξικό αντίπαλο την Δεξιά του νεοφιλευθερισμού

Το σπουδαιότερο: Αποτέλεσε την ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ αιχμή της νεοταξικής στρατηγικής των «ανοικτών συνόρων» και όλων των αντίστοιχων νεοταξικών ιδεολογημάτων: του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσιμού», της «πολυπολιτισμικότητας», των «δικαιωμάτων των μειονοτήτων» και κάθε κοινωνικής και πολιτικής διαστροφής

Αυτή η «αριστερά» βρέθηκε στην πρωτοπορία της παράνομης μεταναστευτικής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, σφυρηλατώντας έτσι.........το «εργαλείο»ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ όλων κοινωνικών, των συνδικαλιστικών και των πολιτικών κατακτήσεων της εργατικής? τάξης, καθώς και των «εθνικών» ιστώνΣΥΝΟΧΗΣ της ελληνικής κοινωνίας.

Ποια είναι τα σχέδια του ΚΚΕ του ΣΥΡΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και των κυβερνώντων απάτριδων που δεν λένε να πάψουν να υπηρετούν τα νεοταξικά αφεντικά τους? για όλους τους "παράνομους" που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη? και για τις ατέλειωτα καραβάνια που είναι στο δρόμο με προορισμό εμάς , διότι υπάρχουν πολλοί που έχουν συμφέροντα από την νομιμοποίηση όλων των "παράνομων"

Υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο το οποιο εξυπηρετείται από δυο άκρα.

Φαίνονται τόσο διαφορετικά όμως έχουν "πολλα κοινα" μεταξύ τους ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ........... "Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ" έχει το σχέδιο ελεύθερης μεταφοράς κεφαλαίων "καταργηση"? των συνόρων και των πολιτικών κυβερνήσεων ώστε να εξυπερέτηση το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης.

Το μεγάλο του όπλο στραγγαλίζοντας υποανάπτυκτα κράτη τους "αποζημα" τις πρώτες ύλες και στέλνει τον πληθυσμό σκλάβους στα προηγμένα κράτη όπου κατεβάζουν την αμοιβή του εργάτη και διαλύουν τα εργατικά δικαιώματα. 

Δημιουργώντας νέες στρατιές εργαζομενων σκλάβων ανήμπορων να σηκώσουν κεφάλι .............................................................................. ? 

"Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" Θέλοντας να χτυπήσει το κεφαλαιο πρεσβεύει? ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν Εθνικά κάπου, όλοι είμαστε το ίδιο.

Kατάργηση των συνόρων ελευθερια μετακίνησης πληθυσμού ώστε να υπάρχει ένα Παγκοσμιο σοσιαλιστικό κράτος.

Με την Ελεύθερη μετανάστευση όμως υπάρχει σπάσιμο στα μεροκάματα ,και συνεχής απειλή Απειλή των εργατικών δικαιωμάτων, άρα απεργίες αναμπουμπούλα και το κόμμα ανεβαίνει ..

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ και στην μέση υπάρχουμε εμείς που μας βουλιάζουν κάθε μέρα κάτω από τα συμφέροντα τους..

Είσαστε έτοιμοι να δείτε την Αλήθεια?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου