Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Προφανώς, περνάνε τους Έλληνες για ηλίθιους!

Χαράς ευαγγέλια για τον φον Αντωνάκη, που…μετράει μέρες μέχρι την 26η Μαρτίου!

Όχι για να γιορτάσει την εθνική μας επέτειο, αλλά γιατί στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα γίνει στις 26 Μαρτίου στις Βρυξέλες, θα παρευρεθεί και ο πλανητάρχης Ομπάμα κι έτσι ο «δικός» μας θα τον συναντήσει με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για να του υποβάλλει –για ακόμα μια φορά- τα σέβη του και να του δηλώσει την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους. 


Την είδηση μετέδωσαν όλα τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, με θριαμβευτικούς τίτλους, και...
... υψηλές προσδοκίες: 

«Κατ’ ιδίαν με τον Ομπάμα θα συναντηθεί ο Σαμαράς! 


Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία της συναντήσεως Σαμαρά – Ομπάμα γίνεται τη στιγμή που η Αθήνα προσδοκά τα μέγιστα επικοινωνιακά κέρδη και τη μέγιστη διεθνή στήριξη, στην τελική ευθεία της προσπάθειας εξόδου από την κρίση και επιστροφής στις διεθνείς αγορές ξεπερνώντας το Μνημόνιο και λίγο χρόνο πριν από τις Ευρωεκλογές». 


Βέβαια, τα παπαγαλάκια (και οι Λαζαρίδηδες που δίνουν τις «ειδήσεις»…) δεν περιμένουν από τον Ομπάμα ν’ ανοίξει το θησαυροφυλάκιο της Αμερικής και να μοιράσει λεφτά στους Έλληνες για να ψηφίσουν Αντωνάκη, αλλά τέτοιες προσδοκίες καλλιεργούν στον χειμαζόμενο κοσμάκη. Προφανώς, περνάνε τους Έλληνες για ηλίθιους! 


(ΥΓ): Ας χαρεί όσο μπορεί τη συνάντηση της 26ης Μαρτίου ο φον, γιατί ακριβώς δύο μήνες αργότερα, στις 26 Μαΐου (την επομένη των ευρωεκλογών…) θα αποτελεί παρελθόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου