Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εάλω η Ελλάς‏..

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Μεταβίβαση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα 

Εκφράστε και Διατυπώστε την ΑΡΝΗΣΗ σας στο πλιάτσικο.

. «Αποικιοκρατία». Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον απόλυτο τρόπο όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα. 


Η Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή χάνει την περιουσία της και τα εδάφη της. Όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου, θα αντικρίσεις την ίδια τραγική κατάσταση.

Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους


Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες αιμοβόροι κατακτητές με τη βία των όπλων, το καταφέρνουν τώρα άπληστοι πλουτοκράτες με τη συνέργεια πονηρών δικηγόρων και μιας άθλιας, μη νομιμοποιημένης γι αυτές τις πράξεις πολιτικής ηγεσίας με λίγα δολάρια ή ευρώ (που είναι παλιόχαρτα ή ηλεκτρονικοί αριθμοί φτιαγμένα από το μηδέν) ως σύγχρονες στην κυριολεξία χρωματιστές «χάντρες».

 Όλος αυτός ο εσμός των αντιπάλων του Ελληνικού Έθνους«γκρέμισαν» τα αμυντικά τείχη της χώρας ή άνοιξαν τις βαριές κερκόπορτες προστασίας της.
Αίσχος, ντροπή, αβάσταχτη αδικία που ζητά λύτρωση!

. Στις αποφάσεις (απεμπόλησης της δημόσιας περιουσίας) των μελών...

.... της πενταμελούς-"τζάμπα μάγκες" διυπουργικής επιτροπής (Σουρνάρας, Χατζηδάκης, Αρβανιστόπουλος, Λιβεριάτος, Κεφαλογιάννη) διατυπώνεται όλος ο "κυνισμός" και ο "σαδισμός" πάνω στον Ελληνικό Λαό.

Πρέπει να είσαι "ονειροπαρμένος", "εμπαθής" έως και "συμπλεγματικός" κατά του Ελληνικού Έθνους, για να μπορείς να απεμπολείς -εκτός των πολλών άλλων δημόσιων επιχειρήσεων, του δημόσιου ορυκτού πλούτου κλπ.- και 100.000 στρέμματα στις πιο όμορφες παραλίες της μητέρας πατρίδας με μία σκληρή πρόταση (βλ. αρ. απ. 234/25-4-2013, ΦΕΚ 1020/Β/2013), που υπογράφουν οι εν λόγω υπουργοί:


"Μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "Ταμείο αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε." (ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε), κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή, όπως και κάθε δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω σύμβασης, κάθε δικαιώματος, αποκλειστικής ή μη χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και γενικώς κάθε είδους περιουσιακής φύσης δικαιωμάτων κεκτημένων οικονομικών συμφερόντων, άυλων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων λειτουργίας, εκμετάλλευσης των υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων κτιρίων, εγκαταστάσεων, συστατικών, παραρτημάτων και παρακολουθημάτων τους, τα παρακάτω ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου: 1).., 2)., 3)., 4)., 5). . 39).."

. Σίγουρα, όλοι μας έχουμε διαβάσει/υπογράψει κάποιο συμβόλαιο αγοραπωλησίας. 


Στην κατακλείδα των συμβολαίων αγοραπωλησίας λοιπόν καταγράφονται πάντα τα εξής: «Ολόκληρο το τίμημα που συμφωνήθηκε, πληρώθηκε και έλαβε ο πωλητής από τον αγοραστή σήμερα κατά την υπογραφή του παρόντος συμφωνητικού. 

Έτσι, κατόπιν των παραπάνω, ο πωλητής αποξενώνεται γενικά από κάθε τίτλο και δικαίωμα της κυριότητας, νομής και κατοχής στο πωλούμενο ακίνητο και αναγνωρίζει και καθιστά τον αγοραστή τέλειο και αποκλειστικό κύριο, νομέα και κάτοχο αυτού, ο οποίος μπορεί από σήμερα και στο εξής, να το κατέχει, νέμεται και διαθέτει ελεύθερα, όπως θέλει, με πλήρες και απόλυτο δικαίωμα ιδιοκτησίας»! 

Έτσι ξεπούλησαν οι ιθαγενείς το Μανχάταν στους Ολλανδούς αντί 24 μόνο δολαρίων. Το ίδιο απώλεσαν οι Γάλλοι τη Λουιζιάνα διαπαντός, όταν την πούλησαν στους Αμερικάνους. Ή οι Ρώσοι την Αλάσκα, όταν την μεταβίβασαν στους ίδιους αγοραστές Αμερικάνους.


Συνεπώς, οτιδήποτε ξεπουλιέται... χάνεται δια παντός.... Σε γεμίζει το πικρόχολο παράπονο, η εκδικητική θλίψη και καταλαμβάνεσαι από άγρια οργή κατά όλων αυτών των τυχοδιωκτών, που χωρίς καμιά σύμφωνη ετυμηγορία του ελληνικού λαού προβαίνουν σε τέτοιες ανόσιες και βδελυρές πράξεις.

. Δεν χωρεί η παραμικρή αμφιβολία, ότι ξεπουλάν τη χώρα μας, τα χώματά της, τις εγκαταστάσεις της, τα παραρτήματά της. Ό,τι ο ελληνικός λαός απέκτησε, δημιούργησε και συντήρησε με ποτάμια αίματος, διαχρονικό μόχθο, ατέλειωτες στερήσεις και δεξαμενές ιδρώτα και δακρύων.


Καλύτερα να γίνονταν συμβατικός πόλεμος! Τότε θα πολεμούσαμε ως Έλληνες για την υπεράσπιση της πατρίδας και των εστιών μας. Κι αν ακόμα κατακτούσαν οι βάρβαροι εδάφη μας, δεν θα παύαμε να αντιστεκόμαστε και να επιχειρούμε την επανάκτησή/απελευθέρωσή τους. 


Ενώ τώρα, οι κατάπτυστοι δικηγόροι, με τις νομικίστικες αβελτηρίες τους και οι «κύριοι» χαρτογιακάδες, ως επαίσχυντοι πλαστογράφοι τίτλων, χωρίς ίχνος ηθικού φραγμού, απεμπολούν παράνομα την περιουσία του Ελληνικού Λαού χωρίς καμιά εξουσιοδότηση από τον ίδιο, που είναι ο φυσικός κύριος ιδιοκτήτης, νομέας και κάτοχος. 

. Δεν διατρανώνουμε μόνο την αντίθεσή μας στο πλιάτσικο, τους υπενθυμίζουμε ακόμα ότι: «Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τα αυτό μένειν»! 


Ή όπως λέει ο λαός «Έχει ο καιρός γυρίσματα»! Μην απορήσουν, επομένως, αν αύριο, θα αλλάξει ο ρους των πραγμάτων και ελεγχθούν για τις κολάσιμες πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου