Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το Μυστικό των Μυστικών. Τρις δολαρίων σε Κρατικούς Λογαριασμούς.ΗΧΗΤΙΚΟ.



ο Παπανδρέου ήξερε και πήρε δάνεια με 0,31%, 0,49% και 0,97% από τα Ελληνικά Καταπιστεύματα περί τα 5 με 6 δις ευρώ, με αντίκρυσμα Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου χωρίς τη χρήση των μεσαζόντων της Τραπεζικής κοινότητας.
Αυτά είχε δεί, είχε χρησιμοποιήσει ο Γεώργιος Παπανδρέου το έτος 2009, και αυτός ήταν ο ....
....λόγος που έλεγε ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Αλλά επειδή αυτό δεν το θέλουν οι κετρικοί τραπεζίτες να μαθευτεί (ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ), έκαναν τα πάντα για να μή συνεχιστεί η πρακτική αυτή, έχοντας τους στο χέρι με πολλές παράνομες χρηματοδοτήσεις , όπου αντίγραφο υπάρχει και στη Βουλή των Ελλήνων, τον ανάγκασαν να αλλάξει πολιτική και να πάει προς την χρεωκοπία, όπως θυμάστε με τις δηλώσεις “μετανοίας του” στο Καστελλόριζο. Και η μέτάνοια δεν ήταν προς τον Ελληνικό Λαό.
Από τα ίδια καταπιστεύματα, ὲχουμε ήδη στη διάθεση μας ως Έλληνες απανταχού της Γής, το ποσό των 2 τρις 230 δις ευρώ με την εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα, μιας και οι “μετανοημένοι” πολιτικάντηδες , έκαναν τα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου να εξαργυρώνονται με 8% της ονομαστικής τους αξίας.
Είναι η Βουλή υπέρ των Ελλήνων; Γιατί δεν τα δώσανε επίσημα μέσω της κυρίας Παπανδρέου που παρέλαβε τα στοιχεία, στην εισαγγελεία;
Είναι τα κόμματα υπέρ των Ελλήνων; Σας είπε κανένας πολιτικός αυτά τα γεγονότα;
Είναι οι λεγόμενοι οικονομολόγοι υπέρ των Ελλήνων; Σας είπε έστω και ένας τους αυτά τα γεγονότα;
Η Ρωσία δανείστηκε από τα δικά της καταπιστεύματα περί τα 135 τρις δολάρια, και βγήκε από την λεγόμενη κατάρρευση του κομμουνισμού.
Ζητούμε τον Λογιστικό Έλεγχο του δηλωμένου χρέους.
Αν πιστεύετε στην ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την ωραιοποιημένη προπαγάνδα που έρχεται με πολλά Κόμματα, Δόγματα και Χρώματα, τότε Δείτε την Ελλάδα μας με Ελληνική Ψυχή και Πνεύμα.
Ζητήστε Αποδείξεις και Στοιχεία. Η προπαγάνδα λέει πολλά χωρίς αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου