Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Απογειωνόμαστε!.. Εκτοξευόμαστε!.. Προς τα κάτω..

Η μπάλα πλέον έχει χαθεί!

Ουδείς γνωρίζει πια τί πρόκειται να γίνει. Και εννοούμε βέβαια από τους κυβερνητικούς. Οι υπόλοιποι, υποψιαζόμαστε..

Οι π@παριές πάνε κι έρχονται.
Πότε βγαίνουμε στις αγορές το πρώτο εξάμηνο(!), πότε βγαίνουμε το δεύτερο (ποιός ζει ποιός πεθαίνει!), πότε του χρόνου (για νάχουμε πεθάνει μέχρι τότε στα σίγουρα)..

Άλλοι ψηφίζουν το 25ευρω εισαγωγής στα νοσοκομεία, για να ζητήσουν μετά να μην ισχύσει!
Το τρίτο (ή τέταρτο;) μνημόνιο εξαγγέλλει η τρόϊκα εξωτερικού, ενώ αυτή του εσωτερικού δεν ξέρει....κάτι άκουσε..

..κάτι ψιθυρίζει, θα δούνε τέλος πάντων!

Κάτι άλλοι, κυβερνητικοί πάντα, λένε ότι θα χρειαστούμε άλλο ένα, άντε το πολύ δύο δις,..κι άλλοι ότι χρειαζόμαστε άλλα δέκα δις ακατέβατα!

Το success story του τσικ-λεβέντη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, διότι τώρα με την γενική απογείωση(!!) θα απογειωθεί κι αυτό..


Τα έσοδα από την εξομοίωση του φόρου στο πετρέλαιο έπιασαν πάτο, αλλά το μέτρο ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο(!) αφού οι πλούσιοι δεν έκαναν ζεστό μπάνιο στις πισίνες τους, αλλά πήγαν στα σπά των Άλπεων!

Η ψυχική ανάταση για την εξάμηνη προεδρία της Ε.Ε. από την Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο, και γι αυτό σκέφτονται να δώσουν εργολαβία στον Εθνικό εργολάβο την κατασκευή ''λαϊκών'' (πολυ)κατοικιών για να στεγάσουν όσους χάσουν τα σπίτια τους υπέρ της ανάπτυξης!


Στο μεταξύ κάτι παλιοφυλάδες του εξωτερικού (όχι σαν τις δικές μας τις αξιόπιστες!), του τύπου ''Wall Street Journal'', ''New York Times'' κλπ, άρχισαν να ξαναεμφανίζουν άρθρα περί δραχμής, ''grexit'', και άλλα τέτοια, αλλά....τί ξέρουν αυτές από απογείωση;

Η Ελλάδα στις αυγές του 2014 μοιάζει με ένα απέραντο αεροδρόμιο, για να μην πούμε κοσμοδρόμιο!


Απογειωνόμαστε!..


Εκτοξευόμαστε!..


Προς τα κάτω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου