Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:θα συναντηθώ με τον Πολύδωρα.

Την συνάντηση του με τον Βύρωνα Πολύδωρα προανήγγειλε ο Πάνος Κάμμένος αποκλείοντας παράλληλα κάθε πιθανότητα συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι ο Βύρων Πολύδωρας χαίρει της εκτίμησής του από την περίοδο που βρίσκονταν και οι δύο στην Νέα Δημοκρατία ωστόσο κράτησε αποστάσεις από τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις πολιτικές συνεργασίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος σε πιθανή συνεργασία με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν εντάσσουμε στην δύναμη του κινήματός μας κανέναν που ψήφισε μνημόνια. ...

..Λέμε όχι στην Χρυσή Αυγή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως υπάρχουν κοινά σημεία αλλά η συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις θα γίνει υπό όρους, ειδικά στα εθνικά θέματα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μία είναι κοντά μας, μια μακριά μας» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει πίσω παρά τις επιθέσεις που δέχεται ενώ αναφέρθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίον κατηγορεί για εξυπηρέτηση συμφερόντων, προαναγγέλλοντας προσφυγή στην δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας.

«Άλλο η έντιμη και καθαρή πολιτική αντιπαράθεση και άλλο κάποιος υστερικός απέναντι σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου