Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ!

ΚΑΙ Θ΄ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!
Στο προχθεσινό “Αποκαλυπτικό Δελτίο” ο Κυριάκος Τόμπρας, επικεφαλής του κινήματος “Υπέρβαση”, ήταν εκπληκτικός. 
Ερμήνευσε με απόλυτη ακρίβεια πώς και γιατί βγαίνουν στη φόρα τα μεγάλα ψάρια και γίνονται σήμερα τόσες συλλήψεις για το ΤΤ. 
Και γι’ αυτό τον λόγο άρχισε να φοβάται και ο Προβόπουλος.
“Στo δάνειο του κ. Γριβέα επί 4 χρόνια δεν εξυπηρετήθηκε ούτε η 1η δόση. Το αυτί της Τράπεζας της Ελλάδος ιδρώνει σήμερα; Και γιατί ιδρώνει σήμερα; 
Γιατί προηγήθηκε η Blach Rock. και γιατί κινητοποιείται σήμερα..
...ο ελεγκτικός μηχανισμός; 
Γιατί όπως κοροϊδέψανε τον ελληνικό λαό με το μνημόνιο κατά τον ίδιο τρόπο επιχειρήσανε να κοροϊδέψουνε και τους δανειστές όταν τους είπανε “μην ανησυχείτε εμείς τα φάγαμε τα λεφτά αλλά θα βάλουμε δέκα εκατομμύρια ιθαγενείς να πληρώσουν τη ζημιά. 
Μόλις η τρόικα κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν τα λεφτά από το ελληνικό χρέος, ότι δεν πρόκειται να καλυφθεί η τρύπα του τραπεζικού συστήματος γιατί κανένας Έλληνας δεν πληρώνει, τότε αποφάσισαν να τιμωρήσουν αυτούς που κορόϊδεψαν και τους Έλληνες και τους ξένους. Αυτό γίνεται σήμερα”.
Ο εξυπνάκιας Καψαμπέλης αντί να καταλάβει την ερμηνεία των πραγμάτων από τον Κυριάκο Τόμπρα, αντί να καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται και για ποιο λόγο βγαίνουν στη σέντρα τα μεγάλα κεφάλια, έκανε την ερώτηση: 
“Μνημονιακοί είστε απόψε;”! 
Τι να του πεις τώρα;
Ακολουθεί το βίντεο. Η αποκάλυψη γίνεται από το 41′.08”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου