Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δεν έχουν "τσίπα"..Γέμισε αφίσες του Τσίπρα στα τούρκικα...η Κομοτηνή..Παίζει με την φωτιά το ΣΥΡΙΖΑ..την ώρα που η Τουρκία κάνει χοντρό παιχνίδι για την Θράκη


Μετά τους αυτοδιοικητικούς υποψήφιους της αριστεράς που προσπαθούν να αρπάξουν «ψηφαλάκια» από τη μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης «ευπρεπίζοντας» τις προεκλογικές τους αφίσες με την τουρκική γλώσσα, σειρά είχε ο αρχηγός Alexis, με τις αμερικανικές πολιτικές καταβολές......


Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα για τον κ.Τσίπρα προφανώς η προαναγγελία της επισκεψής του στην Κομοτηνή την Παρασκευή 14 Μαρτίου δεν μπορούσε να γίνει με την επίσημη γλώσσα της επικράτειας(νομίζουμε ότι ακόμα είναι η ελληνική)αλλά με την τουρκική. 


Εμπνευστής της αφίσας όπως μαθαίνουμε(η οποία έχει κάνει αλγεινή εντύπωση ακόμα και σε Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης και οπαδούς της πατριωτικής αριστεράς) λέγεται ότι είναι ο....
.... βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη Αϊχάν Καραγιουσούφ.

Ως γνωστόν ο συγκεκριμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ήταν αυτός που ουκ ολίγες φορές έχει λειτουργήσει μειοδοτικά και εις βάρος της χώρας. Όπως τότε που είχε δηλώσει δημόσια ότι «όταν ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή της ΤΕΞ (σ.σ. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ) που είχε δικαιωθεί στο ΕΔΑΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο κόμμα που κατήγγειλε ως αντιδημοκρατική την απόφαση και ως παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δηλαδή η Ελλάδα θα έπρεπε να δεχτεί να έχει στους κόρφους της ένα ακόμα τουρκικό-μογγολικό φίδι. Δεν μας τα λένε καλά οι Συριζαίοι στην Ξάνθη και την Κομοτηνή και μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν αυτό στο οποίο επιμένουν ιστορικοί Έλληνες και Τούρκοι: 


Ότι τα πολεμικά παιχνίδια στην Ουκρανία και η εξέγερση της Τουρκίας, θα οδηγήσουν μοιραία και σε ξενόφερτες διεκδικήσεις στην μειονοτική πλευρά της Ελλάδος καθιστώντας(όπως λέει το χρόνιο σχέδιο)την Θράκη «κομητεία» υπό ξένη επιρροή με εγγυήτριες δυνάμεις.


Στην Δυτική Θράκη η κατάσταση πια είναι απρόβλεπτη, γεγονός που διαφαίνεται στις ζυμώσεις με άξονα τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, αφού τα «ψηφαλάκια» που διαθέτει (έναντι σχετικών ανταλλαγμάτων) το τουρκικό προξενείο, γίνονται πόλος έλξης όλων των κομματο-αναθρεμμένων υποψηφίων.

Πλην του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιοι Δήμαρχοι της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ, άρχισαν τα «τραπεζώματα» σε μειονοτικούς παράγοντες, γνωστούς για την τουρκοφροσύνη τους, προκειμένου να τους πείσουν για την δική τους αυτοδιοικητική «πραμάτεια». 


Η «συνήθεια» βέβαια, των αυτοδιοικητικών δεν είναι σημερινή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενέχει στοιχεία τα οποία είναι ενάντια με τα ελληνικά συμφέροντα και τον Ελληνισμό της περιοχής, αφού είναι γνωστό πως τα «τουρκικά παζάρια» που γίνονται μέσω των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου, αποσκοπούν σε αυτοδιοικητικές παραχωρήσεις και συμπεριφορές που λειτουργούν ως στοιχεία στήριξης (βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα) της τουρκικής αλυτρωτικής εξωτερικής πολιτικής για την περιοχή της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

 «Καθώς πλησιάζει ο Μάρτιος, το προεκλογικό τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει στον Δήμο Κομοτηνής, όσον αφορά τους υποψηφίους συνδυασμούς. Σε βασικό…εκλογομάγειρα πάντως αναδεικνύεται ο νυν δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης που στην προσπάθειά του να «ρεφάρει» τη δεδομένη απώλειά του σε ψήφους λόγω και της γενικής του ανυπαρξίας, αλλά και της εχθρότητας που δημιούργησαν συγκεκριμένες – και άκρως καταστροφικές για τους επαγγελματίες της πόλης – εμμονικές του επιλογές, όπως π.χ. ο ποδηλατόδρομος, είπε να…αναζητήσει άλλες συμμαχίες», όπως σημειώνει το καλά ενημερωμένο kostasxan.blogspot.gr.

«Και η μεν προδιαγραφόμενη εδώ και μερικούς μήνες στήριξή του από τον μηχανισμό του Ευριπίδη Στυλιανίδη ήταν γνωστή. Εσχάτως όμως προέκυψαν και άλλες. Αφ’ ενός τα βρήκε με την τοπική ΔΗΜΑΡ αφ’ ετέρου τα βρήκε με το τουρκικό Προξενείο».


Πάντως η κατάσταση στην Δυτική Θράκη είναι εκτός ελέγχου. Από τις παρασκηνιακές ζυμώσεις και από την άκρως αντεθνική λειτουργία των «τουρκοπρακτόρων» της περιοχής φαίνεται ότι δεν ξέφυγε ούτε ο ίδιος ο «καπετάνιος» του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και εάν πια δεν τον ενδιαφέρει η Ελληνική Θράκη και συντάσσεται αναφανδόν με εκείνες τις παρατάξεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιθυμούν να πραγματωθεί εις το όνομα του «αυριανού πρωθυπουργού» της χώρας, η Μεγάλη Ανεξάρτητη Οικονομική Ζώνη» της Θράκης που έχει σχεδιάσει ο Κίσινγκερ, ο Σόρος και οι συνεργάτες του.

Και οι κύριοι αυτοί συνεργάτες έχουν και στην Ελλάδα. Μήπως γνωρίζει κάποιους ο κύριος Τσίπρας; Εάν δεν γνωρίζει μπορούμε να του πούμε εμείς. Με ονοματεπώνυμο…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου