Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί «αστεία» τουλάχιστον στην γειτονιά του.

Η γνωστή σε εμάς του Έλληνες για τα «αγνά» της αισθήματα, Κριστίν Λαγκάρντ, ανακοίνωσε ότι, χωρίς καν να γίνουν εκλογές για νόμιμη κυβέρνηση, ξεκινούν διαπραγματεύσεις με την μεταβατική ηγεσία του Κίεβου για «οικονομικές μεταρρυθμίσεις». 

Μα, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν τελικά ο σκοπός των παγκοσμιοποιητών.

Να πάρουν την Ουκρανία από τον «δικτάτορα Γιανουκόβιτς», που σύναψε οικονομική συνεργασία με την «κακή» Ρωσία, και να την οδηγήσουν στο «καλό ΔΝΤ» για να την σώσει, όπως έσωσε δεκάδες χώρες μέχρι σήμερα.

Για να το πετύχουν αυτό μάλιστα στρατολόγησαν ...

....τους μισθοφόρους της στρατιωτικής οργάνωσης «Blackwater», οι οποίοι σκότωσαν αθώους διαδηλωτές και αστυνομικούς στο Κίεβο και μετά είπαν ότι ήταν άνθρωποι του Γιανουκόβιτς. 

Ευτυχώς που ο Εσθονός υπουργός Εξωτερικών, παρότι φιλικά προσκείμενος στο Βερολίνο, αποκάλυψε ότι «πίσω από τους ελεύθερους σκοπευτές δεν βρισκόταν ο Γιανουκόβιτς, αλλά κάποιος από τον νέο (κυβερνητικό) συνασπισμό», κρίνοντας ως άκρως ανησυχητικό την απροθυμία των «νέων αρχών» να μην θέλουν να ερευνήσουν το θέμα.

Γνωστές οι πρακτικές των παγκοσμιοποιητών. Παντού τα ίδια και όμως τα μεγάλα μέσα στην Ελλάδα σιωπούν εμπρός στην αλήθεια. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι άξιοι Έλληνες δημοσιογράφοι που προσπαθούν, από όπου κι αν βρίσκονται, να δώσουν στην ελληνική κοινή γνώμη την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

Σε ό,τι αφορά την Ρωσία για αρχή πήρε την Κριμαία και μάλλον έπεται και συνέχεια, καθώς οι παγκοσμιοποιητές επιμένουν, αν κρίνουμε από την «βοήθεια» που «κόπτονται» να προσφέρουν στην Ουκρανία μέσω ΔΝΤ.

Κατά τα φαινόμενα παρεμβατικές κινήσεις της Δύσης, τις οποίες εκ των προτέρων δείχνει να γνωρίζει η Μόσχα και αντιδρά με τον τρόπο της, θα δρομολογούν αυτόματα εισχώρηση εδαφών στην Ρωσία, αφού ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί «αστεία» τουλάχιστον στην γειτονιά του.

ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου