Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Όχι στις ΕΔ & στα ΣΑ το πλεόνασμα … Περιμένατε κάτι καλύτερο από τον αυτιστικό Βενιζέλο ;

Σύμφωνα με την εικόνα που μεταφέρουν
οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το χώρο του ΠΑΣΟΚ η άποψη που κυριαρχεί στο συγκυβερνών κόμμα είναι η εξής:

*Εφόσον οι στρατιωτικοί έχουν να αναμένουν κάτι από την απόφαση του ΣτΕ, καλό θα είναι τα χρήματα που θα πήγαιναν σ΄ αυτούς να δοθούν σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

*Υπάρχει η πρόταση να ζητηθούν από δήμους και κοινότητες λίστες με ονόματα πολιτών που έχουν πραγματικές ........οικονομικές ανάγκες και να βοηθηθούν απ΄ όποιο ποσό επιτρέψει -αν επιτρέψει- η τρόϊκα να διανεμηθεί.

Πώς είναι δυνατόν να περιμένουν κάτι καλύτερο από τον Βενιζέλο οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας ; 

Αν ακόμη δεν το έχετε καταλάβει υπάρχει μίσος εναντίον σε ότι εκπροσωπεί το ωραίο και η στολή προκαλεί εργαλεία στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσχετα αν χρόνια τώρα οι Αξιωματικοί ίσως γιατί κάποιοι από τους Ηγέτες τους έδωσαν στον Βενιζέλο το δικαίωμα να τους βρίζει και να τους απαξιώνει χωρίς να ορθώσουν ανάστημα φοβούμενοι μην χάσουν την καρέκλα τους !

Στους δήμους θέλει το κουμάντο ο Βενιζέλος του πλεονάσματος …Για ρίξτε μια ματιά στις έκθεσεις για την διαφθορά στους Δήμους και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Ακόμη και σήμερα ο Βενιζέλος ψάχνει πελάτες και σίγουρα υπάρχουν στους Δήμους και στα Πανεπιστήμια …Αλλά ο καιρός των πανίσχυρων καθηγητών έχει περάσει ανεπιστρεπτεί !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου