Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ – «Αδελφοποίηση με τους Γερμανούς» να τους δώσουμε τα πάντα για «διαχείριση».

tsakyrakis-stavros-570-800x588


Θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας αν κάθε ελληνική οικογένεια προχωρούσε στην αδελφοποίησή της με μια γερμανική και ανέθετε σε αυτήν την πλήρη διαχείριση των οικονομικών της.
Μια πρόταση του Σταύρου Τσακυράκη, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media. 
Ο κ.Τσακυράκης, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο ιστότοπο metarithmisi.gr περιλαμβάνει σειρά προτάσεων για σημαντικές αλλαγές οι οποίες, κατά την άποψή του, θα αλλάξουν την Ελλάδα. 
Ανεξαρτήτως των υπολοίπων που και αυτές σηκώνουν πολύ συζήτηση, η τελευταία ....
...στη σειρά πρότασή του προκαλεί απορίες και αντιδράσεις καθώς είναι τουλάχιστον ακατανόητη ακόμη και η σκοπιμότητα της διατύπωσής της. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο καθηγητής ζητά να εκχωρηθεί οικειοθελώς η διαχείριση των οικονομικών κάθε ελληνικής οικογένειας σε μια αντίστοιχη γερμανική. 
Αφέλεια, χαζός νεοφιλελευθερισμός, απλώς πρόκληση για πέντε λεπτά δημοσιότητας; Υπό τον τίτλο,
«Αδελφοποίηση με τους Γερμανούς», γράφει ο κ. Τσακυράκης:..
Αν για διαφόρους λόγους είναι αδύνατο να κάνουμε τις αλλαγές που απαιτούνται υπάρχει μια ριζοσπαστική πρόταση που έχει μεν το φοβερό μειονέκτημα να μην εμπιστεύεται την ικανότητά μας να πράττουμε με αυτονομία, φαίνεται, όμως, αποτελεσματική. 
Θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας αν κάθε ελληνική οικογένεια προχωρούσε στην αδελφοποίησή της με μια γερμανική και ανέθετε σε αυτήν την ........πλήρη διαχείριση των οικονομικών της. 
Κάθε πρωί μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου θα έβγαινε το πρόγραμμα της ημέρας και το βράδυ θα γινόταν ο σχετικός έλεγχος. 
Θα εξανεμίζαμε το έλλειμμα πιο γρήγορα από όσο υπόσχεται ο κ. Α. Σαμαράς. 
Με την υπόδειξη των αδελφών μας θα πληρώναμε όλοι φόρους και θα περιορίζαμε την σπατάλη. 
Αυτή η καθημερινή επαφή θα είχε ασφαλώς και γενικότερα ευεργετικά αποτελέσματα στην παιδεία μας, στο σεβασμό των συμπολιτών μας και στην επικράτηση του κράτους δικαίου.

1 σχόλιο:

  1. και αλλα κρουσματα ΑΘΕΩΝ στο ΠΟΤΑΜΙ

    http://news-piper.blogspot.com.es/2012/05/blog-post_7677.html
    Ο εντάχθηκε στο ποτάμι για ευροβουλευτης υποψήφιος για το μισθό των 17.000ε μηνιαίως ΜΙΑΣ και σαν κομπαρσος της πλακας δεν τα βγαζει περα και η κολοτουμπα παει σηνεφο http://anadrasoi.blogspot.com.es/2009/06/17000.html



    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=24216
    λασκαρατος υπ,με το ποταμι

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=587099
    ν. δημοΥ
    ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


    Πηξανε στους αθεους στο ποταμι!!!

    Μετά της δηλώσεις του ν.δημου περι αγιου φοτος στο ποτάμι έχουμε και έναν άλλο ΑΘΕΟ κατά της δηλώσεις του ιδιου βέβαια! Ποιος άλλος βέβαια από τον τηλεοπτικά γνωστό ΚΙΤΣΟ Νίκο ορφανό . http://news-piper.blogspot.gr/2012/05/blog-post_7677.html θα θέλαμε να ξέραμε πως αυτός ο τύπος θέλει να εκπροσώπηση σαν ευρωβουλευτής με το ποτάμι όταν ενας ΑΘΕΟΣ δεν έχει αρχές και πιστεύω στην ζωη του (από πού να τα πάρει χωρίς θρησκεία) όταν το μονο που εχει μάθει στην ζωή του είναι η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ και από αυτό έχουμε πλεον χορτάσει από τους πολιτικούς και δεν θέλουμε επαγγελματίες του είδους να το εξελίξουν, και ποσο μάλιστα όταν ο συγκεκριμένος εχει αποδεικτή ο μεγα κολοτουμπας με της αηδίες που ειχε πει πριν λιγο καιρο για τους παλιούς ηθοποιούς http://www.tvshow.gr/webtv/watch/24360,Oi_dhlwseis_toy_Nikoy_Orfanoy_gia_toys_h.html
    Και μολις τον κράξαμε έτρεξε να γλύψει τον Κώστα Βουτσά ζητώντας συγγνώμη. http://vipnews.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=20370
    Και τα μπινελικια από τον στηβ.
    http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/sthb-ntoyzos-gia-niko-orfano-eisai-atalanth-kai-royfhxtrea-opoy-se-vrw/
    και από τον ανεστη βλαχο
    http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/303395/anestis-vlahos-gia-niko-orfano-ama-ton-do-tha-toy-spaso-tin-moyri-o-alitis
    kai η δέσποινα http://www.enikos.gr/lifestyle/211807,BINTEO-Dakryse_h_Stylianopoyloy.html

    Ο κιτσος δεν κανει ουτε καν για ηθοποιός διότι οφείλει να γνωρίζει ότι την τέχνη την υπηρετείς με σεβασμό και δεν την χρησιμοποιείς για την προσωπική σου προβολή κάνοντας κολοτουμπες και αραδιάζοντας ηλιθιότητες σεμνά και ταπεινά διότι ηθοποιός σημαίνει φως
    Δυστυχώς ο συγκεκριμένος μάλλον εχει κάψει την λάμπα του και δεν παίρνει αλλαγή αυτός ο γλόμπος.
    Με τέτοιους εκπρόσωπους το ποτάμι δεν έχει να φοβάται τίποτα.
    Αλλα να γιατι το κανει ο τυπος μιας και είναι στην ακρη τωρα http://anadrasoi.blogspot.gr/2009/06/17000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή