Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ομπάμα: Η.Π.Α. και Ευρώπη ένα εναντίον της Ρωσίας

ombamias


Την πλήρη υποταγή της γηραιάς Ηπείρου στα ατλαντικά σχέδια ενάντια στην Μόσχα θέλει η Ουάσινγκτον και καλεί τους Ευρωπαίους να κάνουν επιλογή στρατοπέδου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος και υπάλληλος της παγκοσμιοποίησης, Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι είναι απαραίτητο να σταλεί ένα μήνυμα στη Ρωσία ότι οι «αποσταθεροποιητικές» ενέργειές της στην ανατολική και νότια Ουκρανία πρέπει να σταματήσουν.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μαλαισία, ο Ομπάμα δήλωσε ότι οποιαδήποτε απόφαση να ....
..πλήξουν κυρώσεις τομείς της ρωσικής οικονομίας, θα εξαρτηθεί από το εάν η Ουάσινγκτον και οι εταίροι της θα βρουν κοινό μέτωπο για να προχωρήσουν μπροστά.
Ο επόμενος γύρος κυρώσεων, ο οποίος μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και τη Δευτέρα, αναμένεται να πλήξει ρώσους πολίτες και επιχειρήσεις, αλλά όχι τομείς της ρωσικής οικονομίας, όπως η ενέργεια -κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα και στην Ευρώπη.
«Θα είμαστε σε ισχυρότερη θέση να αντιμετωπίσουμε τον κύριο Πούτιν, όταν δει ότι ο πλανήτης είναι ενωμένος και ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη είναι ενωμένες, αντί (να σκεφτεί) ότι πρόκειται απλά για μία αμερικανο-ρωσική διαμάχη» είπε ο Ομπάμα.
[www.pygmi.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου