Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ!

Είσαι ήδη το δουλικό, που επιθυμούν, για να ελέγχουν τις επιθυμίες του, τον τρόπο σκέψης και τις αντιδράσεις του ! Σου αρέσει να κολακεύεσαι από τα κούφια λόγια, από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και να ζεις μέσα σε ιδεολογήματα- φαντασιώσεις ,στην ματαιοδοξία ,την καχυποψία και στο ψέμα, αναθέτοντας την τύχη σου στο «αντίπαλο δέος», που σου δείχνουνε κάθε φορά και οι ποικιλώνυμοι «ιδεολόγοι» καιροσκόποι;
Αυτοί ως έμποροι ψευδαισθήσεων καπηλεύονται την ....
...εσωτερική σου φλόγα, τη δημιουργικότητα, την πνοή της ελευθερίας, τις πνευματικές μας παρακαταθήκες και μνήμες! Πού πήγε ο ανθρωποκεντρικός μας πολιτισμός, το αδούλωτο φρόνημα ,η ανδρεία και το ανυπότακτο Ελληνικό πνεύμα ; Κακά τα ψέματα, μόνο «όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά», κι η ελευθερία δεν κατακτιέται μέσα από το διαχωρισμό και τη διάσπαση της κοινωνικής συνείδησης, αλλά μόνο μέσα από την ενότητά της!!
Τώρα λοιπόν που ξυπνάμε όλοι μέσα στον ίδιο εφιάλτη, σκεφτόμαστε και πράττουμε πάλι με όρους του χθες; Όσο εμμένουμε σε κομματικές «λογικές» ,σε ψευτοδιλήμματα κι αγκυλώσεις, την ώρα που βιώνουμε τέτοιου μεγέθους εθνική καταστροφή, τόσο ο εφιάλτης γιγαντώνεται! Ήρθε η ώρα «αιρετικά» να λειτουργήσουμε, να κάνουμε την υπέρβαση που μας πρέπει και να λειτουργήσουμε επιτέλους συλλογικά! Η όποια άλλη αναβολή ή επανάπαυση ισοδυναμεί με συνενοχή πια!
Ή αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης και τις πράξεις μας ή χανόμαστε για πάντα από το χάρτη! Μη μου πεις ότι δεν είναι βάρβαρος αυτός που θεωρεί ότι μόνο αυτός είναι ο «φορέας της αλήθειας» κι επιθυμεί να βάλει ανάμεσά μας τείχη με ιδεολογήματα, στερεότυπα κι οπτικές του χθες, όταν «καιγόμαστε» όλοι στην ίδια φωτιά!
Ξέρουν πως διχασμένοι και παραπλανημένοι, όντας σε σύγχυση, δε θα αντιδράσουμε. Κάνουν ό,τι μπορούν για να μας ενοχοποιούν ,να εκμεταλλεύονται το φιλότιμο, την αξιοπρέπειά κι ό,τι ιερό μέσα μας το σκοτώνουν, για να μας ελέγχουν!
Πάνω και πέρα από τις ιδεοληψίες, είμαστε εμείς, ανυπέρβλητα δυνατές και άξιες υπάρξεις, γιατί έχουμε το Λόγο, την ψυχή και την ελεύθερή βούλησή οδηγό! Εμάς φοβούνται πια οι δήμιοί μας και τις απρόβλεπτές μας αντιδράσεις, που τα πάντα μπορούν να ανατρέψουν και να μας οδηγήσουν στην εθνική απελευθέρωση ,που όλοι επιθυμούμε!
Μας οδηγούν στα άκρα! «Ξεβολευόμαστε» για τα καλά κι ό,τι ως εχθές φάνταζε βέβαιο ,δεν είναι πια καθόλου τέτοιο! Μας θέλουν στο σκοτάδι ,στην άγνοια και στην απόγνωση να στέκουμε μέσα από την παραπληροφόρηση , για να προσκυνάμε τα«θέλω» των αφεντικών τους και να πιστεύουμε ότι τίποτα εμείς δε μπορούμε να κάνουμε! Μας διχάζουν, μας εξοντώνουν ως ανθρώπους, ως πολιτικά υποκείμενα, ως έθνος!
Μη συνεργάζεστε με τον εχθρό, με όλους τους «εμπόρους της φρίκης»!ΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ!
Είναι καιρός όλοι μαζί να προστατεύσουμε τις τσακισμένες μας ζωές και των παιδιών μας, βρίσκοντας ο ένας τον άλλον, συμμετέχοντας σε συλλογικότητες, πρωτοβουλίες πολιτών και παίρνοντας την τύχη μας στα δικά μας χέρια! Είναι καιρός να σπάσουμε τα δεσμά του χθες, να απελευθερωθούμε πρώτα μέσα μας, για να κάνουμε πράξη το θαύμα της ανάστασής μας!
Ως Έλληνες, πραγματικοί φύλακες «Θερμοπυλών», άλλη μια φορά καλούμαστε από την ιστορία να πράξουμε το αληθινό μας χρέος, φτάνει να πιστέψουμε σε εμάς και να το αποφασίσουμε! 
Είναι πια θέμα ζωής ή θανάτου τον δρόμο του συλλογικού αγώνα για την εθνική μας απελευθέρωση όλοι μαζί να τον διαβούμε! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου