Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος βουλιμικός, που θέλει πάση θυσία να μείνει στην εξουσία;

vz-thumb-large

Ο λογαριασμός για τον κ. Βενιζέλο έρχεται ταχέως και η εκλογική διαδικασία θα αποδείξει με αμάχητα τεκμήρια αν «καταπίνουν» εύκολα οι ψηφοφόροι την υποτίμηση της νοημοσύνης τους και τον εμπαιγμό τους από τέτοιου είδους προσωπικότητες…
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος που θέλει πάση θυσία να μείνει στην εξουσία; 
Πόσο ευήθεις και επιλήσμονες θεωρούν τους πολίτες; 
Πόσα αισχρά ψέματα μπορεί να πει κατάμουτρα σε εκατομμύρια εξαθλιωμένους προβαίνοντας σε μεγαλαυχίες;
Η απάντηση παρακάτω.
Στις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγίσκου του θνήσκοντος ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου:
«Το μεγάλο γεγονός της ημέρας είναι....
... η επάνοδος της Ελλάδας στις διεθνείς χρηματαγορές. Αυτό είναι η επίσημη πανηγυρική, χειροπιαστή και πρακτική επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας. 
Η Ελλάδα επανέρχεται στην ομαλότητα, στην κανονικότητα. Γινόμαστε ξανά αυτεξούσιοι. Κατακτάμε ξανά τη θεσμική μας ισοτιμία μέσα στην ευρωζώνη. [...] 
Νομίζω ότι τώρα πια μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος. 
Δεν γλιτώσαμε απλά τη χρεοκοπία και την καταστροφή. Ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέραμε. 
Θα το καταφέρουμε αυτό πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύουμε. Θα αποκαταστήσουμε αδικίες. Θα ξαναβρούμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν το 2010 σε πολύ γερές, στέρεες βάσεις».
Αυτά είπε χαμογελαστός έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, δίχως να κοκκινίσει από ντροπή ή να νιώσει την ανάγκη να απολογηθεί στους ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας.
Ειδικά η τελευταία αποστροφή του κ. Βενιζέλου, περί επιστροφής στο επίπεδο ζωής που είχαμε πριν από το 2010, περισσότερο εξοργίζει παρά προκαλεί θυμηδία σε όλους όσοι το ακούν. Από τα προαναφερθέντα ευκόλως περαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ότι οι Ελληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου.
Ομως, όλοι θυμούνται τον επίμονο αγώνα του να φέρει το επίπεδο ζωής στην κατάσταση προηγούμενων… αιώνων. 
Απαντες έχουν κατά νου πόσα χαράτσια και επιβαρύνσεις επινόησε για να εξυπηρετήσει τους σχεδιασμούς της τρόικας και δεν υπάρχει ούτε ένας ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας που να μην τον μέμφεται για τα σημερινά χάλια μας.
Ο λογαριασμός για τον κ. Βενιζέλο έρχεται ταχέως και η εκλογική διαδικασία θα αποδείξει με αμάχητα τεκμήρια αν «καταπίνουν» εύκολα οι ψηφοφόροι την υποτίμηση της νοημοσύνης τους και τον εμπαιγμό τους από τέτοιου είδους προσωπικότητες…
[www.dimokratianews.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου