Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ραχήλ η παντελονάτη...: Είναι μια Κυβέρνηση πράξεων μεγίστου εντυπωσιασμού και μηδενικής αξίας.

Ραχήλ Μακρή: Τι κρύβεται πίσω από το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής!


Δήλωση για την πρόωρη και φαινομενικά αναίτια λήξη των εργασιών της Βουλής έκανε η Ραχήλ Μακρή, στην οποία αναφέρει:
Αφού ξεχείμασαν υποστηρίζοντας τις εντολές του Μαξίμου, οι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης στέλνονται πρόωρα στα μπάνια του μνημονιακού οσφυοκάμπτη.
Η πρόωρη και φαινομενικά αναίτια λήξη των εργασιών της Βουλής προφανώς κρύβει περισσότερα από τον πανικό που όλοι οι Έλληνες μπορούν να διακρίνουν σε μια ....
....Κυβέρνηση πράξεων μεγίστου εντυπωσιασμού και μηδενικής αξίας. Άλλωστε αποτελεί κοινή γνώση ότι όποιος καταφεύγει στον αιφνιδιασμό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με άλλο τρόπο την πραγματικότητα.
Ο κύριος Σαμαράς νομίζει ότι αιφνιδίασε αλλά δεν ξέρουμε ποιόν.
Τους βουλευτές του κόμματος του και της πασοκικής συνιστώσας που έραβαν κουστούμια για τον ανασχηματισμό.
Τους εν ενεργεία Υπουργούς που ήσαν έτοιμοι να επιδείξουν τον ιδρώτα τους από τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα εν όψη της επόμενης δόσης.
Τους υπαλληλίσκους των δανειστών που θα κουνούσαν το δάχτυλο σε μια καλοπαιγμένη θεατρική παράσταση.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που μάζεψε άρον άρον την έκθεση του για την Ελλάδα.
Την διαπλοκή των καναλαρχών που περίμεναν δωράκια από τροπολογίες ή φωτογραφικές διατάξεις.
Τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό που ενώ εκβιάζεται ψυχικά και οικονομικά να υποστηρίξει την πολιτική σταθερότητα πιθανολογείται ότι θα οδηγηθεί στις κάλπες.
Η αλήθεια θα αποκαλύψει αργά ή γρήγορα τον εαυτό της. Άλλωστε η αλήθεια δεν εκβιάζεται. Δεν ξέρουμε εάν συμβαίνει βέβαια το ίδιο με τον κ. Σαμαρά.
Την στιγμή που ούτε καν οι πρόεδροι των επιτροπών όπου συζητούνταν νομοσχέδια δεν γνώριζαν τίποτα.
Την στιγμή που οι Βουλευτές μαθαίναμε από δημοσιογράφους το κλείσιμο του Κοινοβουλίου.
Την στιγμή που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ουσιαστικά προαναγγέλλει το κλείσιμο της Βουλής στην ομιλία του για την άρση της ασυλίας του.
Η σύμπτωση αυτών των στιγμών δημιουργεί υποψίες για εξωθεσμικούς διαλόγους και υπόγειες συναλλαγές. Για ηχογραφημένες συνομιλίες και παρακολουθήσεις. Όμως η Δημοκρατία έχει όρια, τα οποία δεν ανέχονται τέτοιες σκοτεινές διαδρομές.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πληρώσει βαρύ τίμημα λάσπης και εκβιασμών που οδήγησαν πολλά ηθικά αδύναμα μέλη του κινήματος σε άμεση ή έμμεση προσχώρηση στο κυβερνητικό στρατόπεδο της μνημονικής διαπλοκής. Παρόλα αυτά σε αντίθεση με τους Κυβερνητικούς Βουλευτές δεν πάμε διακοπές.
Δεν σταματάμε την προάσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος.
Δεν φοβόμαστε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και την νομοθετική προχειρότητα.
Παραμένουμε πιστοί στην εντολή της Πατρίδας πέρα από δεξιές και αριστερές κομματικές αγκυλώσεις για μια οικονομικά Ανεξάρτητη και πολιτικά και εθνικά Ελεύθερη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου