Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;;;;;

Γερμανική κατοχή με αγγλικό δίκαιο ...
Η πεμπτουσία της ευρωπαϊκής ιδέας.
Ή μήπως της παγκοσμιοποίησης; 
Ή μήπως της παλιάς καλής αποικιοκρατίας;

Οι πιστωτές της χώρας έχουν πλέον πλήρη δικαιώματα κατάσχεσης σε κάθε μορφή εθνικού πλούτου στη βάση αποφάσεων που μπορούν να εκδώσουν δικαστήρια της Βρετανίας και του Λουξεμβούργου(Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φύλλο 240, 12-12-2012).
Έσκιζε τα ιμάτιά του .....
..τότε ο βουλιμικός εξουσιομανής Τουρκογλου.. στις αιτιάσεις των Ελληνων Συνταγματολογων....ότι η Ελλάδα παραιτείται του δικαιώματος ασυλίας εις ό,τι αφορά τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία - έσκιζε λοιπόν τα ιμάτιά του ο Βενιζέλος ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται και ότι όλα αυτά είναι ψέματα - ψεύτης για πολλοστή φορά βγήκε ο ίδιος.
Μικρό το κακό, το μεγάλο κακό είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό (και) νομική κατοχή με υπογραφή Σαμαρά, Βενιζέλου (βεβαίως - βεβαίως)
Θα πείτε ίσως ορισμένοι ότι «κατοχή» είναι βαριά λέξη.
Είναι.
Αλλά όταν έχει καταλυθεί πλήρως το Σύνταγμα, όταν νομοθετεί καθ’ υπαγόρευσιν του Σόιμπλε η Βουλή, όταν η κυβέρνηση εκτελεί διαταγές της Τρόικας και της Μέρκελ, κι όταν η ασυλία της χώρας βρίσκεται στα χέρια Άγγλων δικαστών γερμανικών συμφερόντων, τι έχουμε;
Μόνον τη γερμανική σημαία στην Ακρόπολη δεν έχουμε (την έχουμε στο Μαξίμου, στη Βουλή, την Τράπεζα της Ελλάδος και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους)...

ΟΥΣΤ ....ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου