Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ποτάμι: οι 5 «κόκκινες γραμμές» μας για συγκυβέρνηση (δηλαδή η εξής μια: να λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων των νταβατζήδων.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Τις πέντε «κόκκινες γραμμές» του για να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με το πρώτο κόμμα, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στα Χανιά, ο… μέγας Ποταμάρχης, ζητώντας ταυτοχρόνως την (περιζήτητη…) τρίτη εντολή (την οποία όμως έχει «καπαρώσει» η Χρυσή Αυγή, προς μεγάλη απογοήτευση αυτού και του συστήματος ολόκληρου).

Οι πέντε «κόκκινες γραμμές» είναι η......... παραμονή της χώρας στο ευρώ (εννοεί στο Μνημόνιο της δυστυχίας μας), η λήψη άμεσων μέτρων για την ανακούφιση των πολιτών (που αποκλείεται λόγω Μνημονίου), η αντιμετώπιση της ανεργίας (που ομοίως αποκλείεται, λόγω Μνημονίου), η αλλαγή του εκλογικού νόμου (αυτό μπορεί να γίνει) και η αποκατάσταση του κοινού περί δικαίου αισθήματος (η οποία αποκλείεται, γιατί αν γίνει θα καταρρεύσει αυθημερόν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας).

Για να μην κοροϊδευόμαστε, ποια είναι στην πραγματικότητα η μία και μόνη κρυφή «κόκκινη γραμμή» του Θεοδωράκη; Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Big Boss! Όλα τ’ άλλα είναι… λεπτομέρειες, για να’ χουμε να λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου