Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα «Ισλαμικών Σπουδών» θα ξεκινήσει κανονικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο !!

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/theologiki_sxoli-1.jpgΕδώ ο κόσμος «καίγεται» και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θα εγκαινιάζει τετραετές πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Γιάννη Παντή, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Μιλώντας στην αγγλόφωνη εφημερίδα Καθημερινή στον απόηχο της ανακοίνωσης του σε συνέδριο της Θεολογίας , ο κ. Παντής ανέφερε ως υπερβολικές τις αντιδράσεις από θεολόγους και κληρικούς για την απόφαση αυτή , λέγοντας ότι ο ίδιος έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο γγ του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε ότι....

... η απόφαση ψηφίστηκε από την σύγκλητο του πανεπιστημίου, προσθέτοντας ότι «ακόμη και αν υπήρχαν πολιτικές αντιρρήσεις, εμείς θα υπακούσουμε στις απαιτήσεις της συγκλήτου». !!

Για το θέμα αυτό αντίδραση εκφράστηκε από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ. Άνθιμο, μαζί με χιλιάδες πολιτών , συμπεριλαμβανομένων και θεολόγων.

Πρόκειται για συνέχεια του σχεδίου της ισλαμοποίησης της ελληνικής κοινωνίας , αλλοίωσης του εθνολογικού χαρακτήρα της χώρας, παραμερισμού της Ορθοδοξίας από κύρια και επικρατούσα θρησκεία, και τέλος της εμφάνισης του ενδεχόμενου « εθνικού ακρωτηριασμού».

Η ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα, η αθρόα εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μαζί με όλο το προωθούμενο νομικό πλαίσιο, έχουν στόχο να εξαφανίσουν την ελληνικότητα και την ορθοδοξία από αυτήν την γωνιά της γης , διότι προφανώς ενοχλείται η νέα τάξη πραγμάτων.

Σε σημερινό άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο: Η χώρα μας αποφάσισε να δεχθεί επιπλέον 50.000 πρόσφυγες ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι και οι Τούρκοι «σφυρίζουν αδιάφορα», καταδεικνύουμε το πως ακριβώς αλλοιώνουν την πατρίδα μας εντός και εκτός, με σκοπό να μας «γεμίσουν» με λαθρομετανάστες σε πολύ μικρό διάστημα.

Όσο όμως και να παλέψουν όλοι «αυτοί» , ότι και να κάνουν για να μας αλλοιώσουν και αφανίσουν ως έθνος δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα απολύτως. Η σκέπη της Παναγιάς θα μα φυλάξει και από αυτήν την «τρικυμία» που θα είναι «περαστική».

pentapostagma


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου