Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Έβγαλαν το μπαγιάτικο σκάνδαλο με τον εκδότη για να κρύψουν κάτω από το χαλί τρεις σημαντικότατες ειδήσεις

Όταν βλέπεις υποθέσεις που λιμνάζουν μήνες ξαφνικά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων, αμέσως ψάξε τι προσπαθούν να περάσουν κάτω από το χαλί…

Πχ Εδώ και μέρες είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα το ΔΝΤ θα ακύρωνε την συμφωνία του 2012, όπως και έγινε… 


Τεράστιο θέμα, με πολλαπλές επιπτώσεις. 

Αυτή τη στιγμή πχ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συμφωνία με το ΔΝΤ και για να υπογραφεί μια Νέα Συμφωνία χρηματοδότησης απαιτείται ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Αχ αυτός ο «τρελός» ο Ζαχαρίας από το Δεκέμβρη με είχε πρήξει για το μνημόνιο 4 και ακόμα και εγώ έλεγα αποκλείεται…).

Δεύτερη είδηση που περνά στο ντούκου… Τις πρώτες 51 μέρες (μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή) πέρασαν στην Ελλάδα 97.325 μετανάστες, ενώ εξήλθαν από την Ειδομένη 25.000. 


Άρα μόνο τις πρώτες 51 μέρες στην Ελλάδα έχουν εγκατασταθεί περίπου 75.000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ μετανάστες…. 

Ενώ ήδη....
... ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης «προειδοποίησε» ότι υπάρχουν 250.000 ήδη στις Τουρκικές ακτές και 2,5 εκατ. στους καταυλισμούς στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Τρίτη είδηση η πλήρης ενεργοποίηση της ομάδας Βίσεγκραντ. Είναι η άτυπη περιφερειακή συμμαχία της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Σλοβακίας, η οποία συνεχίζει να παραβλέπει Βρυξέλλες και Βερολίνο και εργάζεται παρασκηνιακά για να αποκλειστούν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας. 


Είναι αυτοί που πλήρωσαν για το διπλό φράχτη, είναι αυτοί που πληρώνουν τον «έκτακτο στρατό» των Σκοπίων… 

Εχουμε αναλύσει διεξοδικά το θέμα αυτό και τις ΑΜΕΣΕΣ επιπτώσεις, τόσο στον αριθμό των μεταναστών που θα παραμείνουν στη χώρα μας (άνω των 800.000 ατόμων επιπλέον αυτών που ξέμειναν το 2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου