Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν κατηγορεί τον Άσαντ για… τρομοκράτη!

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν κατηγορεί τον Άσαντ για… τρομοκράτη!
Επίθεση στην κυβέρνηση της Συρίας εξαπέλυσε ο ισλαμιστής και ημιπαράφρονας Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο επιχειρηματικό φόρουμ Τουρκίας – Σομαλίας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.
«Η Συρία εξάγει την τρομοκρατία», τόνισε ο Ερντογάν (ο ίδιος που εξοπλίζει την Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος) προσθέτοντας πως το χάος στη χώρα αποτελεί εύφορο έδαφος για τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
«Το χάος στη Συρία παρέχει (το κατάλληλο) περιβάλλον για τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, το Μέτωπο της Αλ Νούσρα, την Κουρδική Δημοκρατική Ένωση (PYD), η κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), να μεγαλώσουν και να διαδοθούν», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας σύμφωνα με....
.... το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Το παρανοϊκό κάθαραμα, από ό,τι διαβάσατε, βάζει στην ίδια κατηγορία, των τρομοκρατών την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και τους Κούρδους που πολεμάνε τους τρομοκράτες.
Νομίζει αυτός ο αστείος παράφρονας ότι μπορεί να πείσει κάποιον λογικό άνθρωπο με τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του, και όταν οι σχέσεις του με τους τζιχαντιστές έχουν αποδειχθεί.
Συνεχίζοντας, ο ημίτρελος «σουλτάνος» πρόσθεσε πως η Τουρκία «μάχεται κατά των αυτονομιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων τα τελευταία 30 χρόνια» και όπως τόνισε δεν ξεχωρίζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Σαμπάμπ, την Αλ Νούσρα, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το PYD και το YPG.
Την ίδια στιγμή, κάλεσε εκ νέου τη διεθνή κοινότητα να λάβουν κοινή στάση απέναντι στην τρομοκρατία και τις χώρες που την στηρίζουν, συμπληρώνοντας πως περίπου 400.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 12 εκατ. πολιτών έχουν εκτοπιστεί από την αρχή του εμφυλίου στη Συρία το 2011.
Ο φονιάς που ευθύνεται για το αιματοκύλισμα στη Συρία πουλάει τρέλα… Πουλάει τρέλα ο Έρντι, αλλά κανείς πλέον δεν αγοράζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου