Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

«Εκεχειρία» για να οργανωθεί η χερσαία επέμβαση στην Συρία; - Δεν είναι χθεσινός ο Πούτιν.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_2/vladimir_putin_dferfk_prisonplanetgr.jpg
Οι ρωσικές επιδόσεις στην Συρία έχουν αφήσει τους γνώστες τέτοιου είδους επιχειρήσεων με το στόμα ανοιχτό. Η «Αρκούδα», μακριά μάλιστα από τα σύνορά της, κατάφερε, με σχετικά μικρό αριθμό στρατιωτικών μονάδων, ν' αλλάξει τα δεδομένα στην Συρία, στηρίζοντας τις συριακές δυνάμεις και του Κούρδους να «στριμώξουν» εν τέλει τους αμερικανοκίνητους ισλαμιστές.

Έτσι Η.Π.Α. και σύμμαχοι πρόκριναν την λύση της εκεχειρίας, προκειμένου να κερδίσουν λίγο χρόνο και να ανασυνταχθούν εναντίον του Πούτιν, ετοιμάζοντας ενδεχόμενα χερσαία επέμβαση στην Συρία, εντολή που έχουν πάρει από τον επικεφαλής της Νέας Τάξης, Αντίχριστο.

Η Τουρκία χαιρέτισε επίσημα και αυτή την εκεχειρία, αφού έβλεπε Σύρους, Κούρδους και Ρώσους να προελαύνουν προς τα σύνορά της. 


Βέβαια στην Άγκυρα επιθυμούν την συνέχιση των βομβαρδισμών εναντίον ...
...κουρδικών θέσεων και μένει να δούμε τι θα πράξει τελικά η Άγκυρα.
Το πόσο θα κρατήσει η εκεχειρία θα το δούμε, καθώς το ίδιο είχε συμβεί στην Ουκρανία, αλλά οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν.

Ο Πούτιν δεν είναι χθεσινός και έχει αντιληφθεί τις προθέσεις των Δυτικών. Η «Αρκούδα» δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυθεί και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε πολεμική ετοιμότητα. Στην παρούσα φάση δέχτηκε την εκεχειρία, καθώς δεν πρέπει επ' ουδενί να θεωρηθεί εκείνη υπαίτια για την παρεμπόδιση της ειρήνευσης. Το Κρεμλίνο παίζει το παιχνίδι της Δύσης.

Ο «Τσάρος» καλωσόρισε την ανακοίνωση του Άσαντ για εκλογές στην Συρία στις 13 Απριλίου 2016 και την εκεχειρία που θα ισχύσει από 27 Φεβρουαρίου και από την οποία εξαιρούνται το ISIS και η Al-Nusra, ενώ, όπως μεταδίδεται, Ιράν και Ρωσία θα ξεκινήσουν επιχειρήσεις εναντίον τους σε Υεμένη, Ιράκ και Λίβανο!

Η Ρωσία, τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να τηρηθεί η εκεχειρία από την πλευρά της Δαμασκού και αναμένει από τις ΗΠΑ να κάνουν το ίδιο με την φιλοισλαμική αντιπολίτευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου