Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Αποχαιρέτα την Ελλάδα που ξέρεις ….

To σημερινό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης αδυνατεί να δει λίγο μακρύτερα από το σήμερα. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τις καρέκλες και τα αξιώματα, για τις επόμενες εκλογές και αδυνατεί να σκεφτεί για τις επόμενες γενιές. 
Οι αριστερές παρωπίδες και οι αγκυλώσεις αδυνατούν να δουν επίσης το πρόβλημα. Όλοι τους δεξιοί – αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι έχουν έναν κοινό παρονομαστή, είναι άθεοι ή σχεδόν άθεοι.
Και όμως τα νούμερα μιλάνε. Ο δείκτης γονιμότητας είναι 1,2 παιδιά ανά ζευγάρι, όταν για να έχουμε συντήρηση του πληθυσμού χρειαζόμαστε 2,1. Η διαφορά θανάτων γεννήσεων ανέρχεται.....
..... περίπου σε 20.000, δηλαδή είναι σαν να χάνεται κάθε χρόνο μια μικρή κωμόπολη.
Σύμφωνα την ΕΛΣΤΑΤ, η ετήσια μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό ανέρχεται περίπου τις 110.000, ενώ ταυτόχρονα βάρβαρα φύλλα καταφθάνουν παρανόμως στην χώρα μας. Υπολογίζεται ότι καθημερινά εισβάλλουν στην χώρα μας 3-4.000 μουσουλμάνοι, πολλοί από τους οποίους αναμένεται ότι θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα. Όπως και να τα υπολογίσει κανείς, τα νούμερα δεν βγαίνουν … Με μαθηματικό τρόπο χανόμαστε!
Οι εθνομηδενιστές και οι ιδεολογίες της Νέας Τάξης φαίνεται ότι θα αποδεκατίσουν τον Ελληνισμό. Ποιος από το πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο σκέφτεται σήμερα τους νέους που δεν μπορούν καν να κάνουν οικογένεια αφού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ή τους πολύτεκνους πως τα βγάζουν πέρα; Μόλις πρόσφατα βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου είπε «Τους απεχθάνομαι, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια (τους πολύτεκνους)», σε μια σκηνή ειλικρίνειας του.
Το πολύ σε 10 χρόνια η χώρα μας θα είναι μια διαφορετική χώρα. Όλα δείχνουν ότι θα έχει μετασχηματιστεί σε μια ημι-μουσουλμανική χώρα (το 1/3 των κατοίκων υπολογίζεται ότι θα είναι μουσουλμάνοι). Η ομαλή συμβίωση με πολλούς νεοφερμένους ορθολογικά αποδεικνύεται αδύνατη από την ίδια τους την πολιτισμική ταυτότητα. 
Διότι αυτοί θεωρούν την γυναίκα ως πράγμα (RES) και ότι οι ‘άπιστοι’ πρέπει να εξολοθρευθούν. Και αυτό το ήδη το βλέπουμε και επιβεβαιώνεται κυρίως με τα γκέτο στη Γαλλία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία κλπ. Όταν το όραμα τους είναι μια ‘οικουμενική’ κοινωνία η οποία θα λειτουργεί σύμφωνα με το Κοράνι και τη Σαρία, τα περιθώρια συνεννόησης στενεύουν.
 Εμάς δε, είναι σίγουρο ότι, σύντομα -οι νέοι έποικοι- θα μας προετοιμάζουν για βαλκανικό εμιράτο. Ο ‘δεδροπόταμος’ της Τουρκίας φαίνεται ετοιμάζεται να μας κατακλίσει. Είναι επίσης σίγουρο ότι την κατάσταση αυτή θα την ακολουθούν και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες αν αυτές δεν αλλάξουν πορεία. Όσο οι μουσουλμάνοι μαθητές του Βελγίου χειροκροτούν για την βομβιστική ενέργεια στις Βρυξέλες, η Ευρώπη αλλά και εμείς δεν θα ησυχάσουμε ποτέ. H βαρβαρότητα επιστρέφει στην Ευρώπη από άλλη πόρτα.
Όλα αυτά όμως δεν σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να φροντίσουμε και να περιθάλψουμε τον άμαχο πληθυσμό ο οποίος φθάνει στη χώρα μας. Η υποχρέωση προστασίας του άμαχου πληθυσμού που φθάνει στη χώρα μας είναι όχι μόνο διεθνής υποχρέωση αλλά κυρίως ηθική υποχρέωση που έχουμε.
Είναι προφανές ότι ο συνεχής παραμερισμός και η περιφρόνηση του χριστιανισμού (από πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο αλλά και τους πολίτες), η απομάκρυνση από τα βασικά ρήματα του χριστιανισμού – στον οποίο θεμελιώθηκε ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός- μας επέφερε σύγχυση και πλάνη. ‘Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι’. 
Διότι η μουσουλμανική εισβολή είναι προσχεδιασμένη και όχι τυχαία. Και η πολύπολιτισμικότητα που επέρχεται οσονούπω απορρέει από μια υπερ-φασιστική ιδεολογία και σκοπό έχει να δημιουργήσει μεσαιωνικά αποτελέσματα για ολοκληρωτική κατάκτηση από την Παγκόσμια Χρηματιστηριακή ολιγαρχία.
Α.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου