Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΠΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ: Ο ΑΣΣΑΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ .

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/12888707_10209001018083262_4009534441649320160_o.jpg
Από τον Jonas Alexis – 24 Μαρτίου 2016

Είτε αρέσει είτε όχι, στους παράγοντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και στους σατανιστές, το ισραηλινό καθεστώς είναι εχθρός του ελεύθερου κόσμου. Αν κάποιος αμφιβάλλει ακόμα γι 'αυτό , τότε η Συρία θα πρέπει να είναι μια υπόθεση που χρήζει μελέτης, εφ’ όσον το 88,7% του πληθυσμού της υποστηρίζει τον Άσσαντ.

Όπως θα το έθετε ο Jim W. Dean , δεν μπορείτε να αντιστρέψετε τα πράγματα. Ο Τζων Κέρι συναντήθηκε πρόσφατα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να μιλήσουν για την κατάσταση στη Συρία. Ο Κέρι, ένας παράγοντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, έχει προφανώς παραδεχθεί την ήττα. Αλλά δε θέλει να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Θέλει να το παλέψει ξανά και ξανά, ίσως μέχρι την τελευταία του πνοή. Νομίζει ότι μπορεί να καλοπιάσει τον Πούτιν, ώστε αυτός να αποδεχθεί την ιδεολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στη Συρία. Ο Κέρι είπε:

«Η Ρωσία θα πρέπει να ....

....δηλώσει η ίδια ως προς το τι πρόκειται να επιλέξει να πράξει για να βοηθήσει τον κ Άσσαντ να πάρει τις σωστές αποφάσεις, αλλά συμφωνήσαμε σήμερα ότι θα επιταχύνουμε την προσπάθεια για να προχωρήσουμε την πολιτική διαδικασία .»

Και ποιες είναι οι σωστές αποφάσεις; Λοιπόν ο Κέρι εξακολουθεί να ονειρεύεται μία Συρία χωρίς τον Άσσαντ. Όπως είπε κι ένας αμερικανός αξιωματούχος:

«Αυτό που επιδιώκουμε είναι κάτι που επιδιώκαμε καιρό τώρα, τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουμε τη μετάβαση, με τον Άσσαντ έξω από την ηγεσία.»

Ο Κέρι επίσης είπε: «Πιστεύω ότι η Ρωσία είναι πλήρως δεσμευμένη σε αυτή την προσπάθεια και όλοι μας πρόκειται να δοκιμάσουμε να κάνουμε τον Πρόεδρο Assad να πάρει τη σωστή απόφαση τις επόμενες ημέρες, για να δεσμευτεί ως προς μια πολιτική διαδικασία που θα οδηγήσει σε μια πραγματική μετάβαση.»

Ωραία, γιατί ο Κέρι δεν επιτρέπει στον συριακό λαό ν’ αποφασίσει για την τύχη του Άσσαντ; Γιατί δεν ανατρέχει στο πρόσφατο ιστορικό όπου καταγράφεται η στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του συριακού λαού στην κυβέρνηση του Άσσαντ; Ο Άσσαντ κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές με το ποσοστό των 88,7%. Άραγε ο Κέρι έχει να θυμηθεί κάποιον πρόεδρο των ΗΠΑ που έχει κερδίσει ποτέ με τέτοιο ποσοστό;

Βλέπετε, η ατζέντα της ΝΠΤ δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Στην πραγματικότητα, η Συρία δεν αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ ούτε για οποιαδήποτε δυτική κοινωνία. Είναι προφανές πως ο Κέρι αποτελεί εκπρόσωπο του ισραηλινού καθεστώτος το οποίο από αμνημονεύτων χρόνων προσπαθεί να εξοστρακίσει τον Άσσαντ.

Προφανώς ο Πούτιν δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις ασυναρτησίες του Κέρι. Πρόσφατα μάλιστα συνεχάρη τους στρατιώτες του για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στη Συρία. Ο Πούτιν είπε πως η Ρωσία έχει αλλάξει ριζικά τους πολιτικούς υπολογισμούς και οι στόχοι έχουν «γενικά επιτευχθεί». Με άλλα λόγια ο Άσσαντ παραμένει και η ΝΠΤ και οι παράγοντες της καταρρέουν. 


Ότι και αν σκέφτεστε για τον Πούτιν, τουλάχιστον αυτός δεν επέτρεψε στους σατανιστές να καταστρέψουν τη Συρία όπως έκαναν με το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη.
Δύο «ζήτω» για τον Πούτιν

Επίσης εδώ υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα. Είτε η ΝΠΤ και οι παράγοντές της το θέλουν είτε όχι, το ισραηλινό καθεστώς αποτελεί εχθρό για τον ελεύθερο κόσμο. Πρόκειται για ένα τρομοκρατικό κράτος κι αυτό συμβαίνει ήδη από την ίδρυσή του. Αν πάλι κάποιος αμφιβάλλει γι αυτό, τότε θα πρέπει να εντάξουμε τη Συρία στις περιπτώσεις προς μελέτη μιας και ο συριακός λαός βρίσκεται στο πλευρό του Άσσαντ. Υπό αυτή την έννοια το ισραηλινό καθεστώς θα πρέπει να αμφισβητηθεί τόσο πολιτικά όσο και ηθικά.

Όπως θα έλεγε και ο E. Michael Jones, διαβολικές οντότητες όπως το ισραηλινό καθεστώς, δεν είναι εχθροί μας εξ αιτίας κάποιας απόκρυφης φυλετικής κληρονομιάς. Είναι εχθροί μας επειδή μεταφυσικά, απέρριψαν τον Λόγο( του Θεού) που είναι η ουσία της ηθικής και πολιτικής τάξης. 


«Αυτό σημαίνει πως οι Εβραίοι, στο βαθμό που αποδέχονται, τιμούν και σέβονται τον Λόγο, δεν είναι εχθροί μας. Υπάρχουν Εβραίοι που αποδέχονται πλήρως τον Λόγο με την αποδοχή του βαπτίσματος και Εβραίοι που τον αποδέχονται με μια μειωμένη πνευματική αντίληψη, μέσω της υποταγής τους στην αλήθεια. 


Γνωρίζουμε όλοι μας τέτοιους Εβραίους και δεν θα πρέπει να τους αποφεύγουμε, δεδομένου ότι και οι ίδιοι έχουν υποφέρει στα χέρια «των Εβραίων».

Μπορώ να σκεφτώ τους: Αδελφό Nathanael Kapner, Henry Makow, Norman Finkelstein, Shlomo Sand, Philip Weiss, Israel Shamir, Gilad Atzmon, Mortimer Adler (έναν από τους αγαπημένους μου φιλοσόφους), Gerard Menuhin, David Berlinski κ.α. Ελπίζουμε ότι θα αποδεχθούν την ηθική κι πολιτική τάξη και θα αμφισβητήσουν το ισραηλινό καθεστώς αυτό καθεαυτό.

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη - https://www.facebook.com/notes/%C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου