Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ὁ μόνος λόγος ποὺ τὸ Μάλι λιμοκτονεῖ εἶναι οἱ Rothschild!!!

Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.3Ο μόνος λόγος που μία χώρα, όπως το Μάλι, που παράγει 200 τόνους χρυσού ΚΑΘΕ χρόνο μαστίζεται από την πείνα, τον εμφύλιο και βρίσκεται υπό την κατοχή του Γαλλικού στρατού…
…είναι γιατί απλά ανήκει στους …ROTHSCHILD.
Όπου βάζουν πόδι οι τοκογλύφοι …βασιλεύει ο θάνατος.
Μέσος όρος ζωής τα 53 έτη και η παιδική θνησιμότητα ξεπερνάει το 10%.


Γι’ αυτό ο Βενιζέλος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για δύο νεκρούς Γάλλους δημοσιογράφους στο Μάλι…
…ενώ για τους 100.000 Συρίους, που εκτέλεσαν ή έσφαξαν οι μισθοφόροι του Ισραήλ… δεν ένοιωσε κάποια ενόχληση.


Ακολουθεί ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο… …για να συνειδητοποιήσουμε ότι όπου υπάρχει ΠΛΟΥΤΟΣ, πάνε οι Rothshcild…. …Και όπου πάνε οι Rothshild… σκορπούν το θάνατο.
Σίγμα

πρωτότυποMALI – France Fights for Rothschild Gold

MALI – France Fights for Rothschild Gold
MALI – France Fights for Rothschild Gold
μετάφραση: Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.
ΜΑΛΙ -Η Γαλλία παλεύει για το χρυσό των  Rothschild 
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.1
Γαλλικά στρατεύματα στο Μάλι. – Μετά από έξι ημέρες αεροπορικών επιθέσεων, στις 16 Ιαν 2013, τα γαλλικά στρατεύματα άρχισαν να εμπλέκονται με τους ισλαμιστές αντάρτες των οποίων οι προωθήσεις προς τα νότια απειλούν να ανατρέψουν το μη εκλεγμένο στρατιωτικό καθεστώς – και τα του Ρότσιλντ-ιδιόκτητα ορυχεία χρυσού.
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.2
Ο πραγματικός λόγος για τη γαλλική στρατιωτική επέμβαση στο Μάλι είναι η προστασία της ξένης ιδιοκτησίας δραστηριότητας εξόρυξης χρυσού, που παράγει εκατοντάδες χιλιάδες ουγκιές χρυσού για τους ιδιοκτήτες ανά έτος.
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.3
Το Μάλι είναι «η ΧΡΥΣΗ ΧΩΡΑ» – Ξένοι επενδυτές κερδίζουν από το χρυσό του Μάλι, ενώ οι άνθρωποι του βυθίζονται στη φτώχεια. Εννέα στους δέκα ανθρώπους στο Μάλι ζουν σε απόλυτη φτώχεια και το 72 τοις εκατό του πληθυσμού επιβιώνει με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα. Ενενήντα τοις εκατό του πληθυσμού του Μάλι είναι μουσουλμάνοι.
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.4
Οι Τουαρέγκ και οι ισλαμιστές αντάρτες ελέγχουν το Βορρά, ενώ οι στρατιωτικοί ηγέτες του πραξικοπήματος ελέγχουν το νότο. Τα μεταλλεία χρυσού που τα γαλλικά στρατεύματα προστατεύουν  είναι στα νότια και δυτικά του Μάλι.

«Η Γαλλία, σε αυτή τη επιχείρηση, δεν επιδιώκει κανένα συμφέρον … εκτός από τη εξασφάλιση μιας φιλικής χώρας, και δεν έχει κανένα άλλο στόχο, εκτός από την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.» – Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Hollande στη γαλλική παρέμβαση για το Μάλι «Εμείς – όχι μόνο το γαλλικό, αλλά και όλα τα έθνη – πρέπει να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία.” – Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Laurent Fabius για το Μάλι

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΛΙ;

Με τη βοήθεια των ΗΠΑ, οι Γάλλοι διεξάγουν τώρα τον πόλεμο κατά των ανταρτών στο Μάλι.

Γιατί η Γαλλία ξαφνικά αποφασίσε να διεξάγει πόλεμο στα δυτικά της Αφρικής;

Εάν επρόκειτο να ακούσετε το τι οι Γάλλοι και Αμερικανοί ηγέτες λένε για τη στρατιωτική επέμβαση τους, αυτό που θα καταλάβετε είναι ό,τι η Γαλλική, Δανική, Αγγλική, και η Αμερικάνικη επιχείρηση στο Μάλι έχει ως στόχο να σταματήσει την τρομοκρατία, αυτό ακριβώς είναι που όλοι θέλουν να σκεφτείτε.

Ο πραγματικός σκοπός της γαλλικής παρέμβασης, ωστόσο, είναι η προστασία των ιδιόκτητων ορυχείων χρυσού ιδιοκτησίας Rothschild από την κατάληψη τους. Το Μάλι είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα παραγωγός χρυσού στην Αφρική μετά τη Νότια Αφρική και την Γκάνα και τα μεγαλύτερα ορυχεία στο Μάλι ανήκουν σε επιχειρήσεις ελεγχόμενες από τους Rothschild.

Η Γαλλία άρχισε την επέμβασή της  στις 11 Ιανουαρίου 2013, με αεροπορικές επιθέσεις προσπαθώντας να σταματήσουν τη προέλαση των ισλαμιστών στο νότιο τμήμα του Μάλι. Τρεις ημέρες αργότερα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υποστήριξε ομόφωνα την επέμβαση.

Στις 16 Ιανουαρίου, τα γαλλικά στρατεύματα άρχισαν να συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις στο έδαφος του Μάλι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπλέκονται επίσης  βαθιά στη σύγκρουση, την οποία περιγράφουν  ως μέρος της γνωστής απάτης «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας».

Οι ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα στείλουν στρατεύματα στο Μάλι, επειδή το κυβερνών καθεστώς, το οποίο υποστηρίζει η Γαλλία, πήρε την εξουσία με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2012. Ακροβολιστές, σε συνεργασία με το στρατό, ωστόσο, έχουν αναπτυχθεί στο Μάλι.

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Leon Ε. Πανέτα δήλωσε ότι η αμερικανική βοήθεια περιλαμβάνει βοήθεια  από  αέρος και υλικοτεχνική υποστήριξη.

Τα αμερικανικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη παρακολούθησης  ήδη συμμετέχουν.

Ο Πανέτα δήλωσε ότι παρόλο που το Μάλι είναι μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η κυβέρνηση Ομπάμα είναι βαθιά ανήσυχη  για τις εκεί εξτρεμιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ. «Ανησυχούμε διότι ίσως  η  Αλ Κάιντα θα φτιάξει εκεί ένα ορμητήριο, ενώ  θα μπορούσε στα άμεσα σχέδια της να είναι κάποιες  επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Πάντα εξακολουθεί (ο δυτικός κόσμος) να παραμένει ο στόχος τους», είπε.

Ούτε οι Γάλλοι ούτε οι ηγέτες των ΗΠΑ λένε οτιδήποτε σχετικά με την προστασία των Ρότσιλντ-ιδιοκτητών ορυχείων χρυσού, αλλά προπαγανδίζουν  τις επιχειρήσεις τους στο Μάλι, ως μέρος του παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Αυτό όμως είναι άνευ νοήματος, επειδή το ισλαμικό κίνημα των ανταρτών, το οποίο  οι Γάλλοι και οι ΗΠΑ κτυπούν, επιχειρώντας  ενάντια στο Μάλι μοιάζει πολύ με το Free Syrian  που υποστηρίζουν στη Συρία, και όχι σαν το αντίστοιχο με αυτό της Λιβύης. Και στις τρεις περιπτώσεις, το καθεστώς υπό αμφισβήτηση από τους ισλαμιστές αντάρτες ήρθε στην εξουσία με στρατιωτικό πραξικοπήματα.

Ο  ΧΡΥΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.5
Ηεξόρυξη χρυσού έκανε τον Mansa Musa Ι του Μάλι (14ος αιώνας), τον πλουσιότερο άνθρωπο σε όλη την ιστορία, σύμφωνα με την λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου 
όλων των εποχών. 

Δεύτερη στη λίστα είναι η οικογένεια Rothschild, οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη. 

Σήμερα, οι εταιρείες που ελέγχονται από την οικογένεια Rothschild κατέχουν τα μεγαλύτερα ορυχεία χρυσού στο Μάλι. 

Οι Ρότσιλντ δεν είναι γενναιόδωροι, σαν τον Mansa Μούσα, 
ο οποίος έδωσε  ένα μεγάλο μέρος του χρυσού του στη Μέκκα .

Τα μεταλλεία χρυσού που βρίσκονται  στα δυτικά και νότια του Μάλι. Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.6
Τα μεταλλεία χρυσού που βρίσκονται  στα δυτικά και νότια του Μάλι.
Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.7
Αυτό το διάγραμμα δείχνει την εξαιρετικά μικρή συμμετοχή που έχει
το κράτος στην ιδιοκτησία και τη λειτουργία των ορυχείων 
του Μάλι. 

Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες: AngloGold Ashanti, Randgold, και IAMGOLD είναι όλες συνδεόμενες  με την οικογένεια Rothschild. 

Τα πρώτα τρία ορυχεία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την 
NM Rothschild και παρήγαγε 233 τόνους χρυσού από το 2003, με αξία να αγγίζει τα $
14 δισεκατομμύρια στα 1.900 δολάρια ανά ουγγιά, η τιμή του χρυσού  το 2011. Ὁ πόλεμος στὸ Μάλι καὶ ὁ χρυσὸς τῶν Rothschild.8
Τα στοιχεία για την παραγωγή του Sadiola ορυχείου από την IAMGOLD

Στο Μάλι, υπάρχουν τρεις κύριες εταιρείες που ελέγχουν την πλειοψηφία του τομέα των ορυχείων.

Οι εταιρείες αυτές είναι οι AngloGold Ashanti, Randgold, και IAMGOLD.

Οι εταιρείες ανήκουν καθ ολοκληρία ή χρηματοδοτούνται από την οικογένεια Rothschild.

Τα ορυχεία  Sadiola και Morila  του Μάλι, ελέγχονται επίσης  από εταιρείες των Rothschild, που παρήγαγαν  το 83 τοις εκατό του συνόλου του χρυσού στο Μάλι μεταξύ 1999 και 2001. Αυτό μετατρέπεται σε  εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αξία χρυσού, που προέρχονται από τα ορυχεία των Rothschild στο Μάλι, κάθε χρόνο.

Ο  πρόεδρος της AngloGold Ashanti, μέτοχος και διαχειριστής των δύο μεγαλύτερων  ορυχείων χρυσού, ήταν ο Russell Philip Edey από το 2002 έως 2.010. Ο  Edey επίσης  είχε υπηρετήσει ως Αντιπρόεδρος της NM Rothschild Corporate Finance Limited και πρόεδρος σε μια ολόκληρη σειρά από άλλες εταιρείες των Rothschild, όπως μπορούμε να δούμε από  το προφίλ    του στο BusinessWeek.

 Η AngloGold Ashanti έχει 20 επιχειρήσεις σε 10 χώρες σε τέσσερις ηπείρους και παρήγαγε 4,33 εκατομμύρια ουγκιές (Moz) χρυσού το 2011, κερδίζοντας $ 6,6 δισ. σε χρυσό εισόδημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

 Η Randgold είναι μια άλλη ελεγχόμενη εταιρεία από τους Rothschild.  Αυτό μπορείτε να το δείτε από το ποιος είναι πρόεδρος στο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο  Christopher Lewis Coleman , για παράδειγμα, είναι ένα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Randgold Resources Ltd από το 2008. O Coleman είναι επίσης  Διευθύνων Σύμβουλος της Rothschild, συν-επικεφαλής της Τραπεζικής NMRothschild & Sons Ltd, και ο πρόεδρος της Rothschild Bank International Ltd.

H IAMGOLD είναι μια καναδική εταιρεία εξόρυξης που έχει χρηματοδοτηθεί από την NM Rothschild τουλάχιστον από τον Απρίλιο 2008.

Μια έκθεση σχετικά με τις επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού στο Μάλι αρχίζει ως εξής:

Οι επενδυτές βλέπουν στο Μάλι το τέλειο περιβάλλον για εξόρυξη των πόρων χωρίς όμως να έχουν οποιαδήποτε  ευθύνη, είτε για την  τήρηση των  ανθρώπινων δικαιώματων, είτε συμβάλλοντας στην οικονομία του κράτους, είτε για το σεβασμό των περιβαλλοντικών συνθηκών.

Μια αρχαία φράση στο  Μάλι λέει ότι ο «χρυσός ανήκει στο διάβολο» και σύμφωνα με αυτή την παράδοση, ο χρυσός εμφανίζεται όταν ο διάβολος είναι ευτυχής και εξαφανίζεται όταν είναι αναστατωμένος.

Σήμερα, ο χρυσός του Μάλι ανήκει κυρίως στην οικογένεια Rothschild και στους συνεργάτες τους, οι οποίοι ελέγχουν τα χρυσωρυχεία του Μάλι. Η γαλλική στρατιωτική επέμβαση έχει περισσότερο να κάνει με την προστασία αυτών των προσοδοφόρων ξένων επιχειρήσεων εξόρυξης χρυσού παρά για την υπεράσπιση από τη Γαλλία και τη Δύση έναντι της «ισλαμικής  τρομοκρατίας».

Στην περίπτωση του Μάλι το πραγματικό κίνητρο για την στρατιωτική επέμβαση μπορεί να φανεί ξεκάθαρα και δεν έχει με τίποτα να κάνει με την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Ο πλαστός  «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», ξεκίνησε αμέσως μετά τις παραπλανητικές τρομοκρατικές επιθέσεις της 9-11, και είναι, στην πραγματικότητα, η συγκάλυψη των στρατιωτικών επιχειρήσεων για την προστασία της εταιρικής λεηλασίας των πολύτιμων και στρατηγικών πόρων από τα «κακά» μουσουλμανικά έθνη, όπως το Μάλι.

  Λιγα Λόγια για τον συγγραφέα Christopher Bollyn O Christopher Bollyn είναι Αμερικανός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει ερευνήσει τα γεγονότα της 9-11. 

Βοήθησε τον καθηγητή Steven E. Jones την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2006, όταν ο Jones βρήκε αδιάσειστα στοιχεία χρήσης Θερμίτη στη σκόνη των Δίδυμων Πύργων. 

Η ανακάλυψη και η συζήτηση του Θερμίτη στην κατεδάφιση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου οδήγησε σε σοβαρά προβλήματα τόσο για Jones και Bollyn.Ο Christopher Bollyn ζει σήμερα εξόριστος στην Ευρώπη .
ἐπιστήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου