Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ομπάμα: Οι ΗΠΑ θα οδηγήσουν τον πλανήτη στην Νέα Τάξη – Ρωσία/Κίνα: Ούτε να το σκέφτεσαι...!!

obamammmammaa
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Washington Post», ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, υπεραμύνεται της Διατλαντικής (TTIP) και της Δια-Ειρηνικής Ένωσης (TPP) και μάλιστα ο αρχι-υπάλληλος της Νέας Τάξης απαίτησε ανοιχτά ότι ο πλανήτης πρέπει να προσανατολιστεί σύμφωνα με τις «επιταγές» των ΗΠΑ, δηλαδή των παγκοσμιοποιητών που ελέγχουν τις ΗΠΑ και πασχίζουν να φέρουν τον παγκόσμιο ηγέτη τους.

Φυσικά σε αυτό το μοντέλο αντιτίθεται η Ρωσία αλλά και η Κίνα.

«Ο κόσμος αλλάζει και επίσης και οι κανόνες του. Οι ΗΠΑ και όχι άλλες χώρες πρέπει να γράψουν τους καινούριους αυτούς κανόνες», πρόσθεσε ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

«Οι κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου πρέπει να ρυθμίζονται από όλες τις χώρες και όχι από μία και μοναδική», του απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κινεζικού ΥΠΕΞ, Hong Lei, προτάσσοντας το...... πολυκεντρικό μοντέλο που έχει προτείνει εδώ
και καιρό ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Οι ΗΠΑ είναι πολύ φιλόδοξες, όταν προβαίνουν σε τέτοιου είδους δηλώσεις, αλλά φρονώ ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τις μακροπρόθεσμες προοπτικές», δήλωσε ο Lei σχολιάζοντας την παρέμβαση Ομπάμα.

Όσο για την Ρωσία έχει ήδη απαντήσει πολλάκις τόσο στην Γεωργία όσο και στην Κριμαία και έπεται και συνέχεια.

Σημειώνεται πως η Κίνα δεν ανήκει στις χώρες που υπέγραψαν την Διά-Ειρηνική συμφωνία.
Η TTIP και η TPP φιλοδοξούν να αποτελέσουν τις βάσεις του παγκοσμίου κράτους της Νέας Τάξης σε Δύση και Ανατολή με το βλέμμα και σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου