Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Εσύ έχεις την ευθύνη ....!!Ξύπνα Έλληνα...

http://pitsirikidotnet.gr/wp-content/uploads/2016/05/wpid-wp-1462339855570-300x287.jpegΤα πρόβατα έχουν επιλέξει τον επόμενο βοσκό

Αναγκαίο κακό ή η μόνη λύση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεχνάτε την Siemens

Ξεχνάτε ρε τα σκάνδαλα της οικογένειας αν σας έλεγαν πριν από 2 χρόνια πως θα γίνει πρωθυπουργός θα γελούσατε τώρα ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ.

Δεν υπάρχει λύση μέσα από τα κόμματα της βουλής

Δεν υπάρχει κανένας πατριώτης

Δεν θα βάλεις άλλον ένα αχυράνθρωπο στο τιμόνι της πατρίδας μας που απλά θα εκτελέσει την θεατρική παράσταση που θα του υποδείξουν τα ...

.....μεγάλα αφεντικά.

Αύριο παλι θα χτυπούμε το κεφάλι μας στον τοίχο θυμήσου των Κωστάκη Καραμανλή των Γιωργάκη Παπανδρέου το Μαλακισμένο τον Τσίπρα και πρόσεχε πριν να έρθει ο Κούλης.

Μας οδηγούνε σε αδιέξοδα με σκοπό να μας καθοδηγούν σε αυτούς που έχουν επιλέξει οι κυρίαρχοι της πατρίδας μας. Θέλουν γλάστρες για να διακοσμήσουν την δήθεν δημοκρατία τους θέλουν φελλούς να επιπλέουν έως ότου αποφασίσουν να τους αλλάξουν.

Είμαστε ένα έθνος που ενώ έχει όλες της δυνατότητες και της προοπτικές αντί να οραματιστούμε ένα μέλλον βιώσιμο για τα παιδιά μας το αφήνουμε στα χέρια των εχθρών μας. 


Η ΕΛΛΑΔΑ από άκρη ως άκρη μπορεί να παράξει τα πάντα για την Ευρώπη αλλά και για όλα τα Βαλκάνια μπορούμε να γίνουμε το κέντρο εκπαίδευσης όλης της Ευρώπης μπορούμε να παράξουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μπορούμε να καθορίσουμε της τύχες μας. Αντί αυτού αφηνόμαστε στην δανεική ζωή τα δανεικά χρήματα στον δανεικό πολιτισμό στους δανεικούς ηγέτες.

Ας ενωθούμε μια φορά με κοινό όραμα και σκοπό για το καλό της πατρίδας μας να κάνουμε πράξη την θεωρία, με πρόγραμμα κόπο με πίστη στα ιδανικά μας και με σεβασμό στην ιστορία μας να βρούμε τα κοινά σημεία.

Δεν υπάρχουν ιδεολογίες ούτε σύνορα στην σκέψη τα μόνα σύνορα που υπάρχουν είναι της πατρίδας μας αν τους αφήσουμε θα αλλοιώσουν εντελώς το έθνος την κοινωνία την θρησκεία την παράδοση μας μας θέλουν άβουλα πλάσματα που απλά να καταναλώνουμε και να ακολουθούμε ως πρόβατα κατά ομάδες της τάσεις που αυτοί θα επιλέξουν.

Ο κάθε ένας από εμάς φέρει ευθύνη ας πράξουμε με γνώμονα το κοινό καλό και όχι το Εγώ μας και αδιαφορώντας να αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για το Έθνος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου