Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Η υποκρισία και προπαγάνδα απο τους νεοφιλελέδες για το BREXIT βάρεσε κόκκινο !!!

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ γιατι εξάγουμε πέντε λαχανάκια στας Αγγλίας και τώρα που πέφτει η λίρα , θ ακριβύνουν τα δικά μας λάχανα !!!

*Οταν πυροβολάγαμε τα πόδια μας κάνοντας ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ , και σάπιζαν χιλιάδες τόνοι αγροτικά μας προιόντα στα χωράφια , δεν έτρεχε κάστανο , γιατί είμαστε Ευρωπαίοι εταίροι τρομαρα μας και συντασόμαστε με τους ναζίδες κατά των Ρώσων !!!

**’Όταν κλείνει η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, από τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ , καταστρέφοντας επιχειρήσεις , εργαζόμενους κι εμπορικές συμφωνίες, δε μιλάει κανείς γιατί είμαστε Ευρωπαίοι «ανθρωπιστές» της μητερούλας Μέρκελ !

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, γιατί θα μειωθούν οι Εγγλέζοι τουρίστες γιατί ....

...γίνεται πιο ακριβή χώρα η ελλάδα γι αυτούς!!!

* Οταν ανεβάζουμε σε μιά νύχτα το κόστος παραμονής στα νησιά μας 25% με ΦΠΑ και φόρους, δε βλάπτεται ο τουρισμός μας …..

**Όταν στην Ελλάδα τη μόνη χώρα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στον κόσμο, μπαίνει ελεύθερα ο κάθε καταζητούμενος, και βγάζει πλαστά διαβατήρια ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ,εμείς ΖΗΤΑΜΕ ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και τους υποχρεώνουμε σε διαδικασίες εξαμήνου για να έρθουν αφήσουν τα ωραία τους ρούβλια και δολάρια !!

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ! ε δε γίνεται κι εκεί ζημιά θα έχουμε απο το brexit !!

* Κι όταν κάναμε εμπάργκο στο ΙΡΑΚ ΤΗ ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ, για να συνταχθούμε με τις διαταγές της Ευρωένωσης , δεν πυροβολάγαμε τα πόδια μας , όοοοοοχι για το συμφέρον μας ήταν !!!!

** Κι όταν με Κοινοτικές Οδηγίες και Ποσοστώσεις, ξεριζώθηκαν δέντρα μας, απαγορεύθηκαν καλλιέργειες -καπνά, στάρι, βαμβάκι- τώρα τ αμπέλια μας κι απο του χρόνου τα λιόδενδρα μας , ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, εε, αυτό δεν είναι καταστροφή, είναι εκλογίκευση της παραγωγής όπως εξυπηρετεί το ΕΥΡΩΙΕΡΑΤΕΙΟ !!!

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΕΝΩΣΗ !!!
ΝΑΙ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ, ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ !!!!


Εμάς τους λαικιστές όπως μας λένε, μας κατάστρεψε ήδη η ΕΕ , κατάστρεψαν την γεωργία και κτηνοτροφία μας για να μας ταίζουν με τα δικά τους ,κατάστρεψαν την βιομηχανία μας για ν αγοράζουμε τα δικά τους, αρπαξαν τις οικονομίες μας, αρπάζουν τον δημόσιο πλούτο μας, και τώρα θ αρπάξουν σπίτια κι επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών !!!!


ΑΝ δεν τους σταματήσουμε βέβαια ……


13508933_1051345924959682_7491975369713905707_n
Aπο χρήστη του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου