Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Έρχεται απέραντη πυρηνική έρημος…

Cm-7_kvXYAAUWgI.jpg
Χωρίς υπερβολή,η σύνοδος του ΝΑΤΟ,στην Πολωνία,το διήμερο που μας πέρασε,έδωσε το πράσινο φως,για την περαιτέρω περικύκλωση της Ρωσίας και την έναρξη στρατιωτικής αιφνιδιαστικής επίθεσης,κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,να μην κρυβόμαστε,αυτός είναι ο στόχος τους.

Ήδη ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ,μετακινούνται σε απόσταση αναπνοής από την Αγία Πετρούπολη,ενώ σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες,οι δυνάμεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ,που καταφθάνουν στην ανατολική Ευρώπη,είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δημοσιεύονται σε χάρτες και περιοδικά του ειδικού τύπου.


Από την πλευρά της η Ρωσία έχει ήδη ολοκληρώσει την μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση της χώρας,από την λήξη του Β’Παγκοσμίου πολέμου,με την δυτική στρατιωτική περιφέρεια να φιλοξενεί....

.... συνολικά 2 πανίσχυρες ομάδες στρατιών,με συνολικά πάνω από 300.000 άνδρες με τουλάχιστον 5.000 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα.

Στον χάρτη οι ρωσικές δυνάμεις που απεικονίζονται,δεν είναι τίποτα άλλο από τις προφυλακές,με τις κύριες μηχανοκίνητες μεραχίες να σταθμεύουν πιο πίσω,σε ασφαλή απόσταση.

Με μια ανακοίνωση προειδοποίηση,πριν μερικά 24ωρα,ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν,ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά,πως »οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις,έχουν αυξήσει την οροφή τους,αγγίζοντας το 1.850.000 προσωπικό»!!!


Είναι πρωτοφανής η ρωσική στρατιωτική κινητοποίηση και μάλιστα χωρίς να έχουν προβεί σε μεγάλης έκταση ενεργοποίηση του ανθρώπινου αποθεματικού τους.


Αν οι δυτικοί επιχειρήσουν τυχοδιωκτική ενέργεια εις βάρος της ρωσικής ομοσπονδίας,ο ρωσικός στρατός,δεν θα παραμείνει στο Κιέβο,αλλά θα ξεκαθαρίσει τα αποτελέσματα της προδοτικής περιόδου Γκορμπατσώφ-Γιέλτσιν,ενώνοντας την ηπειρωτική Ρωσία,με το Καλλίνιγραντ και τους ρωσικούς συμπαγείς πληθυσμούς στην Βαλτική.Κάποιοι παίζουν με την φωτιά,και νομίζουν πως αυτή ως συνήθως θα κάψει μόνο την Ευρώπη,ενώ  αυτοί θα πίνουν αμέριμνοι καφέ στο Μανχάταν,κούνια που τους κούναγε,  
8.700(επίσημα),
πυρηνικές κεφαλές της Ρωσίας,περιμένουν την εντολή,για να μετατρέψουν αυτούς που ταλαιπωρούν επι 100 χρόνια τον πλανήτη,σε μια απέραντη πυρηνική έρημο…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου