Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ράπισμα από τη Ζωή στα πολυτελή golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

Αρνείται να εορτάσει με τον παίδαρο τον Πάκη επειδή δεν έχει αποκατασταθεί η Δημοκρατία

Aπάντηση-μούτζα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα πολυτελή ραμολιμέντα και λοιπά golden boys της πολιτικής και της δημοσιογραφίας τα οποία κάθε χρόνο σπαταλάνε ένα σκασμό λεφτά για να γιορτάσουν με δεξίωση του Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η οποία δεν λέει να αποκατασταθεί.

Ο κ. Παυλόπουλος προσκάλεσε .....
..την κυρία Κωνσταντοπούλου ως πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνωνστην δεξίωση που διοργανώνεται την Κυριακή 24 Ιουλίου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου παρά τα όσα έχει του έχει καταμαρτυρήσει (τον έχει χαρακτηρίσει «ανδρείκελο» και «εκπρόσωπο των δανειστών στη χώρα μας»), ενώ με την ευκαιρία αυτή του απέστειλε απάντηση στην οποία δεν τον αποκαλεί καν με τον θεσμικό πολιτειακό του ρόλο, αλλά απευθύνεται απλώς στον «κ. Προκόπη Παυλόπουλο».

Του γνωστοποιεί δε ότι δεν θα παρευρεθεί στην δεξίωση για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, επισημαίνοντάς του ότι «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους». Ολόκληρη η επιστολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:«Προς τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Θέμα: απάντηση στην πρόσκλησή σας

Σας ενημερώνω ότι δεν θα παρευρεθώ στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο «για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».

Όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου