Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ… ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! ΕΣΥ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Οι μοντέρνοι σκλάβοι νεοέλληνες ζούνε σε έναν πολύ άρρωστημένο κόσμο που σταδιακά από την αρχή των μνημονίων χάνουν την χώρα τους γιατί την ξεπουλάνε στους τραπεζίτες κομματάκι κομματάκι!!! Είναι σαφές ότι οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην ίδια τους την χώρα.
Ωστόσο, οι νεοέλληνες είναι σε τέτοιο βαθμό προγραμματισμένοι που προτιμάμε να σέρνονται στα γόνατά τους… να πληρώνουν ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τους τραπεζίτες για να σώσουν το δουλικό πετσί τους… ελπίζοντας ότι θα τους λυπηθούν οι αφεντάδες τους. 
Σαν υπνωτισμένα ζόμπι αφήνουν τις τραπεζικές βδέλλες να τους πίνουν ασταμάτητα το αίμα την στιγμή που ....
...η δουλική συμπεριφορά τους είναι η αιτία των σημερινών προβλημάτων τους!!!
Δεν τολμούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη γιατί θα δουν την νεκροζώντανη νεοελληνική σκιά τους!!! Η Δειλία του νεοέλληνα είναι ο μοναδική ικανότητα του… Όλες τις εύθυνες και το μεγαλύτερο μέρος της δυστυχίας τους οι νεοέλληνες το ρίχνουν στους τραπεζίτες και όχι στον εαυτό τους και τους συνεργάτες των τραπεζών… δηλαδή τους ελληνόφωνους της Βουλής των Νεοελλήνων!!!
Το θύμα συμπεριφέρεται σαν θύμα και περιμένει την σωτηρία από ήρωες των πλαστών ομολόγων… και 600 δις γιατί τα όνειρα δεν τους κουράζουν…
Ο νεοέλληνας ζει στον κόσμο του!!! Πιστεύει ότι η σωτηρία του θα προκύψει μετά την συνεργασία των πολιτικών του με την μαφία των Ροτσλιντ και ζητά βοήθεια από το πεινασμένο σαρκοβόρο να σώσει τον νεοελληνικό αμνό….πράγματι οι σύγχρονοι δούλοι της Ελλάδας προτιμούν να σέρνονται στα τέσσερα και να εκλιπαρούν την σωτηρία τους από τους Ροτσιλντς…η δουλικότητα τους ξεπέρασε τον αυτοσεβασμό τους…και η λογική τους ξεπέρασε το αδιανόητο….
Παράδωσαν την χώρα τους σε ξένα χέρια δίχως να πολεμήσουν… ξεγυμνώθηκαν πρώτα ηθικά και στην συνέχεια οικονομικά σαν την μοντέρνα πόρνη που γδύνεται μπροστά στους σκατόγερους που θέλουν την πηδήξουν για λίγα ψίχουλα…το τέλος της χώρας τους έγινε πραγματικότητα και έγινε ο πρώτος πολίτης ιδιοκτησίας ξένων συμφερόντων. Ότι ήταν πολύτιμο στην χώρα τους όπως οι σιδηρόδρομοι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιήθηκαν, δηλαδή ξεπουλήθηκαν σε ξένους επενδυτές… και χάνουν ακομη και τα σπίτια τους που έμεναν.
Το ερώτημα είναι, όταν η χώρα πάψει να είναι χώρα και γίνει ιδιοκτησία άλλων, Τι θα συμβεί με τον νεοέλληνα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου