Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ (VIDEOS)


Γ. Κασιμάτης : « Ο λαός θα γεννήσει τη νέα πολιτική ηγεσία που θα πει το μεγάλο ΟΧΙ στην υποδούλωση της χώρας»


Του Δημήτρη Κωνσταντάρα
Μια δήλωση που έκανε από τα Κύθηρα όπου προτιμά να περνά τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.  Γιώργος Κασιμάτης  εν όψει μιας σειράς από δίκες  για τις « πολιτικές πράξεις αντίστασης» της  γνωστής κίνησης «Δεν πληρώνω», αποτελεί μνημείο  σαφήνειας, αποφασιστικότητας και ουσιαστικής αντίστασης σ΄ αυτή τη σαθρή περίοδο που ζούμε.
Με λίγα λόγια, νομικά αλλά και πολιτικά αποδεικτικά στοιχεία και κυρίως ανθρώπινη λογική, καταφέρνει ένα ισχυρό χτύπημα στην παράλογη και απολυταρχική λογική του καθεστώτος  . Ενός καθεστώτος  που  χωρίς να επιχειρήσει καν να βρει πιο ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς τρόπους να πολεμήσει – όπως έχει καθήκον- την τρικυμία που μας ζώνει, διοικεί με τούρκικης έμπνευσης «φετφάδες» και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αγνοώντας τον παράγοντα «άνθρωπος» και αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της Δικαστικής Εξουσίας ή αναγκάζοντάς την να συμπορευθεί ακόμη και σε καραμπινάτες, συνταγματικές αποκλίσεις και παρατυπίες.
Λέει – μεταξύ άλλων – ο σεβαστός καθηγητής που σε πρόσφατη συνέντευξη που μου έδωσε να δίστασε να πεί  ότι «Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ν αποκτήσει κυβέρνηση», ότι « Είμαστε χώρα υπό κατοχή. Δεν υπάρχει αμφιβολία.», ότι « Το χρέος παραμένει μη βιώσιμο. Και είναι επαχθέστατο» αλλά και ότι « Μνημόνια και υποχρεώσεις μπορούν να ανατραπούν» 

Κασσιμάτης, ο άνθρωπος που πρώτος αποκάλυψε την καταστροφή που φέρνει το μνημόνιο





Κέντρα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος πίσω από τη μνημόνιο





Καταγγελία διεθνών νομικών: Απίστευτη παράνομη διεθνής πλεκτάνη κατά της ύπαρξης της Ελλάδος



Καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης: ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε ότι πίσω από τη δανειακή σύμβαση υπάρχει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου