Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..



ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ!

Η τεχνηέντως εμφανισθείσα “Ελληνική κρίση”, το “Ελληνικό Δημόσιο χρέος”, το πλαστογραφημένο εν πολλοίς “έλλειμμα”, αποτελούν την “δικαιολογία” ή την προσχεδιασμένη αφορμή, για να καταστήσουν την Ελλάδα, υποτελή και πλήρως εξαρτημένη νεοαποικία, ένα Γερμανικό προτεκτοράτο.

Και σε αυτήν την κατοχή της χώρας μας, βρέθηκαν ντόπια οικονομικά συμφέροντα, Τραπεζίτες και πολιτικοί εφιάλτες, “πρόθυμοι” να υλοποιήσουν τούς “ξένους” σχεδιασμούς.

Οι “πρόθυμοι σωτήρες” αυτής της χώρας, οι οποίοι ανερυθρίαστα και χωρίς “τσίπα” εψεύδοντο ασυστόλως διεκδικώντας απλά να είναι τα πρόθυμα “τσιράκια” των "συμφερόντων" κατοχής της χώρας.

Αλλιώς ξεκίνησε το ληστρικό σχέδιο της χώρας μας το 2009 και αλλιώς θα καταλήξει, ο στόχος τότε ήταν να σωθούν κάποιοι Τραπεζίτες και να παρουσιαστεί ως κρίση του Ελληνικού κράτους, στην πορεία όμως, διαφοροποιήθηκε, διότι προσετέθησαν στα εγχώρια "λαμόγια" και οι διεθνείς κερδοσκόποι στο "παιχνίδι", ξένα Εθνικά και επομένως γεωπολιτικά συμφέροντα, αλλοιώνοντας και μεταλλάσσοντας τις συνθήκες υπό τις οποίες εξελίσσεται αυτή η ληστρική επιδρομή. 

Η γεωπολιτική αξία της Ελλάδος, είναι ανεκτίμητη για την Ευρώπη, για την ασφάλειά της, και εν όψει σοβαρών αλλαγών και εξελίξεων ανά τον πλανήτη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή η οποία περιλαμβάνεται από την Μ.Ανατολή, την Κασπία θάλασσα, και την Ν.Α Μεσόγειο, οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας “έτρεξαν” να εξασφαλίσουν την κατοχή των “γωνιακών οικοπέδων” όπως είναι η Ελλάδα και να διαφυλάξουν τα "νότα" τους.

Ωθώντας τούς Έλληνες πολίτες σε εξαθλίωση και σε βίαιη φτωχοποίηση, ούτως ώστε να μην δύνανται να αντιδράσουν στην προσχεδιασμένη πολιτειακή και οικονομική κατοχή της χώρα τους.

Την κατάληψή της από ξένα οικονομικά και Εθνικά συμφέροντα. Οι εφιάλτες της Ελλάδος παρέδωσαν την χώρα "αμαχητί", μόνον και μόνον, διότι οι καταληψίες είναι οι Ευρωπαίοι “συνεταίροι” και το πολιτικό δόγμα του “Ανήκουμε στην Δύση” μετετράπη στο πολιτικό δόγμα “Ανήκουμε στην Ευρώπη”, με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνικό λαό, για το βιοτικό του επίπεδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου