Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Έξω οι Γερμανοί κατακτητές από παντού ΤΩΡΑ. Μέχρι πότε θα είσαι ραγιάς;


  
Ο Ελληνισμός της Κύπρου για ακόμα μια φορά αντιστάθηκε. Εμείς μέχρι πότε θα είμαστε ραγιάδες; Αφυπνισθείτε!...


Γράφει ο ..(( Λ ))..

Η Κύπρος για ακόμα μια φορά είπε ένα ιστορικό ΟΧΙ ενάντια στους.....
«φίλους» κατακτητές της «φιλικής» στέγης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στους Γερμανούς ηγέτες αυτής.

Στον αντίποδα οι Έλληνες προδότες πολιτικοί έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε μια εσκεμμένη γενοκτονία ακολουθώντας τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία όπως έχουμε ξανά πει στην πραγματικότητα επιθυμεί να ανάψει το φιτίλι της κοινωνικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης παγκοσμίως για να οδηγηθούμε σε μια παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνηση.

Όμως, αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα ο ελληνικός λαός, αλλά και οι λαοί της Ευρώπης που αυτή τη στιγμή βάλλονται από τα πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης, να αποτρέψουμε αυτήν την σκοτεινή επιδίωξη, εκείνη βρίσκεται στον κοινωνικό – εθνικό ξεσηκωμό μας. 


Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε πλέον από την «ελληνική» κυβέρνηση και από τον εντολοδόχο της Νέας Τάξης Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, να πει επιτέλους το μεγάλο ΟΧΙ. Πρέπει εδώ και τώρα να απαιτήσουμε την εκδίωξη των Γερμανών «εκατόνταρχων», με οποιοδήποτε κόστος.

Προτιμούμε να συνεχίσουμε να λεγόμαστε Έλληνες παρά να πληρώνουμε σε Ευρώ. Προτιμούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ανεξάρτητη Ελλάδα και ας μην σας έχουμε «φίλους» κύριοι.

Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας «βιάζουν» οικονομικά, εθνικά και κοινωνικά; Έως πότε θα ανέχεστε Έλληνες να αναγκάζουν τα παιδιά σας να μεταναστεύουν, ενώ εσκεμμένα οι προδότες τα αντικαθιστούν με ελληνοποιηθέντες μετανάστες; Ως πότε Έλληνες ραγιάδες θα εθελοτυφλείτε μπροστά σε αυτή την προδοσία;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ;

 ΈΞΩ ΤΩΡΑ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ.  


ΠΗΓΗ:ξυπνήστε ρε!

http://kefalokleidomata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου