Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος: “Να μην φοβηθεί η Ελλάδα και να τρυπήσει το Αιγαίο”.


Σε… χρεοκοπία είναι αποφασισμένη να οδηγηθεί η Εκκλησία της Κύπρου, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χρυσόστομο, ο οποίος δήλωσε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και αργότερα μπροστά στις κάμερες των κυπριακών ΜΜΕ, πριν από τη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη, ότι η Εκκλησία της Κύπρου είναι έτοιμη να διαθέσει όλη την περιουσία της στο κράτος, για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κρίση.Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της πολιτικής ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, για τον χειρισμό της κρίσης στη Μεγαλόνησο, και δεν παρέλειψε να προβλέψει ότι η ζώνη του ευρώ δεν θα κρατήσει για καιρό ακόμη, εφόσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική.

“Επιτέλους, πρέπει να πατήσουν πόδι και οι Ελληνικές κυβερνήσεις, να τολμήσουν να τρυπήσουν στο Αιγαίο και να μην φοβηθούν τους Τούρκους”, δήλωσε ακόμη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στο θέμα της Eλληνικής ΑΟΖ, για την οποία υπάρχει αντιπαράθεση με την Τουρκία. 
Σχόλιο 24GR:  Για να γίνει αυτό αγαπητέ κ. Χρυσόστομε, χρειάζονται απαραιτήτως πολιτικοί με ανάστημα, θάρρος και πίστη στην πατρίδα τους. Ουδεμία σχέση δηλαδή μ' αυτούς που μας κυβερνούν! 

Άδικα χάνετε τα λόγια σας...


http://24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου