Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Συνεχίζουν τα παραμύθια για το ΤΑΙΠΕΔ τα παπαγαλάκια του Μαξίμου.


Τελειωμό δεν έχουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια της ψευτιάς και της παραπληροφόρησης από το γνωστό παράκεντρο Τύπου του Μαξίμου

Ο σκοπός πάντα είναι ο ίδιος, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό. 

Τελευταίο δείγμα (παρα)γραφής από..τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που λασπολογούν συνεχώς της Χρυσή Αυγή ήταν η υπόθεση με την εκλογή του Στέλιου Σταυρίδη στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ.

Την στιγμή που το παραμύθι για δήθεν θετική ψήφο της Χρυσής Αυγής προς τον Στ. Σταυρίδη στην αρμόδια επιτροπή έχει διαψευστεί πλήρως και οι γνωστοί λασπολόγοι που αναπαρήγαγαν στην ψεύτικη είδηση (Σύριζα (Αυγή) και Μπόμπολας (Ελεύθερος Τύπος) κρύφτηκαν στα λαγούμια τους, υπάρχουν ακόμα ψίθυροι που θέλουν να πείσουν πως η Χρυσή Αυγή έχει παρεκκλίνει από τις θέσεις της. 

Δυστυχώς για αυτούς δεν θα τους κάνουμε την χάρη να αλλάξουμε έστω ένα κόμμα από τις πάγιες θέσεις μας και θα συνεχίσουμε κάθε μέρα ολοένα και πιο δυναμικά τον Αγώνα μας εντός και κυρίως εκτός Κοινοβουλίου για απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους δυνάστες του μνημονίου.

Για του λόγου του αληθές επαναδημοσιεύουμε τα πρακτικά της εν λόγω επιτροπής και αναμένουμε το επόμενο φωτομοντάζ και την επόμενη διαστρέβλωση της αλήθειας. 

Εδώ θα είμαστε με ντοκουμέντα να διαψεύδουμε κάθε επίδοξο συκοφάντη!



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου