Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΪΜΠΛΕ! "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ".

soimple1
Σε αυτό το γερμανό φασίστα υποκλίνονται τα πολιτικά μας σκύβαλα, χωρίς να πουν ένα βροντερό "Άει στο διάολο φασιστόμουτρο-ναζιστή"!

Αυτός είναι ναζιστής στον οποίο η ΕΣΗΕΑ όχι μόνον δε λέει τίποτε αλλά ενδεχομένως  να καταδικάσει με ανακοίνωσή της όποιον τον στείλει στον αγύριστο! 

Εμείς λοιπόν λέμε ότι αυτός ο μισέλληνας, μισάνθρωπος, έχει βάλει στην κιμαδομηχανή την Ελλάδα επειδή... έτσι του γουστάρει.
Επειδή μισεί έως θανάτου τους Έλληνες, εμείς πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι; Αφού οι πολιτικοί μας ταγοί συνεχίζουν να υπακούουν σε αυτόν τον φασίστα εμείς τον στέλνουμε στον αγύριστο. 

Και για τον επιπλέον λόγο ότι με θράσος, όχι μόνο απέρριψε τις δίκαιες αξιώσεις της Ελλάδος για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Πατρίδα μας αλλά συνέστησε και από πάνω στους Έλληνες να ...επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στις... μεταρρυθμίσεις, δηλαδή στην λιτότητα. 

Υπογράμμισε δε με νόημα ότι ο δρόμος είναι μακρύς! «Οι Έλληνες δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται αλλά να εστίασουν στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων που είναι μακρύς», είπε η γερμανική παλιόφατσα.

Για τις αποζημιώσεις ήταν ξεκάθαρος, ο Σόιμπλε: «Καμία ελπίδα για αποζημιώσεις».  

Σύμφωνα δε με την Deutsche Welle, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε μέσω της εφημερίδας Neue Osnabrücker Zeitung να μην οδηγούνται οι άνθρωποι στην Ελλάδα σε εσφαλμένη κατεύθυνση με όχημα δήθεν νόμιμες αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία.
Τον στέλενετε στο διάολο ή όχι; 

Η κυβέρνηση πάντως κιοτεύει να του πει: "Δεν πληρώνουμε ούτε ευρώ. Κάνουμε στάση πληρωμών"

Πείτε το ρε δοσίλογοι κι αφήστε το ευρώ. Γυρίστε στη δραχμή, τυπώστε χρήμα για να δώσετε μισθούς και συντάξεις. Επανεκινήστε την οικονομία από το μηδέν.,..

Από τον Σόϊμπλε περιμένετε να σωθεί η Ελλάδα και ο λαός, ρε υπηρέτες του ευρώ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου