Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Η πολυπολιτισμικότητα σκοτώνει, βιάζει, βασανίζει και τραυματίζει σοβαρά...ΒΙΝΤΕΟ.

hjikolnΑπό τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:

 «Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων, που χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν ηλικιωμένο στα Εξαμίλια Κορινθίας. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι ενός 80χρονου στα Εξαμίλια και τον...

χτύπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα. 


Ο ηλικιωμένος τους έλεγε πως δεν έχει λεφτά και στην συνέχεια αυτοί προχώρησαν σε βασανισμό, αφού του έριξαν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και του έβαλαν φωτιά. 

Ο 80χρονος μετά από αυτό τους υπέδειξε που είχε χρήματα και οι ληστές πήραν 600 ευρώ κι εξαφανίστηκαν. 

Ο ηλικιωμένος από την φωτιά που του έβαλαν έχει υποστεί εγκαύματα και νοσηλεύεται στον νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ εξετάζεται από τους θεράποντες ιατρούς το ενδεχόμενο να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών».

Η είδηση μιλάει από μόνη της... Έκαναν παρανάλωμα του πυρός έναν γέροντα, για να του πάρουν τις οικονομίες του. Πολυπολιτισμός, μηδενισμός..
......................................................................................................


Επεξήγηση: το βίντεο είναι συμβολικό.

Η βάρκα συμβολίζει την Ελλάδα που βιώνει καθημερινά την άφιξη χιλιάδων εποίκων από την αντίπερα όχθη της Ασίας. Η ¨Ελλάδα¨ βλέπει αλλά δεν κατανοεί το ευρύτερο σχέδιο εποικισμού. Γίνεται λοιπόν ο θεατής της αφήγησης.

Στο τέλος γίνεται αντιληπτό τι συμβoλίζει η φωτία εξ ανατολάς και ποια η μοίρα της "Ελλάδος"... αλλά είναι ήδη πολύ αργά! Γι αυτό ΞΥΠΝΗΣΤΕ αδελφοί διότι χανόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου