Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συγγνώμη του Λιάτσου στον Πάνο Καμμένο: Έγραφα ψέμματα προεκλογικά....Εξαργύρωσε ομως τις υπηρέσιες του στη Ν.Δ... και σήμερα είναι γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. 
Δικαίωση Καμμένου κατόπιν …εκλογών!
Πριν τις διπλές εκλογές του 2012, Μάιο και Ιούνιο, ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή & 13».


Κατά το κρίσιμο διάστημα της προεκλογικής μάχης η «Παρασκευή & 13» ξεκίνησε πρωτοσέλιδες επιθέσεις σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Ελένης Τζούλη.

«ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ»
«Π. Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ», «Κέρδισε 1 δισ. δρχ στη Σοφοκλέους», «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος»,
 «Η σύζυγος Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών». 
Αυτοί ήταν μερικοί από τους πρωτοσέλιδους τίτλους της εφημερίδας.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα ο κ. Λιάτσος να βγει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη σύζυγό του.
Τα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ της «Παρασκευής & 13», «είναι εξ ολοκλήρου ψευδή
και αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από εσφαλμένη πληροφόρηση» δηλώνει ο Αιμίλιος Λιάτσος. 

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ.Πάνο Καμμένο και από τη σύζυγό του κ. Τζούλη Καμμένου, για όλα τα ανωτέρω δημοσιευθέντα και δηλώνω ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή τους», καταλήγει ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου