Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ρατσισμός της Διεθνούς Αμνηστίας εις βάρος των Ελλήνων!


Έκθεση με την οποία επιχειρείται η συκοφάντηση της Ελλάδος παρουσίασε η "Διεθνής Αμνηστία". 

Η έκθεση είναι ετήσια (αφορά το έτος 2012) και αναφέρεται στα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως. 
Όπως ήταν αναμενόμενο.....

...η κατάπτυστη αυτή έκθεση παρουσιάζει την Ελλάδα ως μια χώρα στυγνής αστυνομικής βίας, έξαρσης εγκλημάτων μίσους με ρατσιστικά κίνητρα, μια χώρα όπου «η αντιμετώπιση των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων αλλά και η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελούν όνειδος».

Το περιεχόμενο της έκθεσης θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αποτελεί αντιγραφή των ανθελληνικών θέσεων των μαρξιστικών συμμοριών του μισελληνισμού και των αργυρώνητων δημοσιογράφων του Καθεστώτος της διαφθοράς. 

Ενδεικτική του ύφους της έκθεσης είναι η επισήμανση ότι «η παγκόσμια αδράνεια επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθιστά τον κόσμο ένα όλο και πιο επικίνδυνο μέρος για πρόσφυγες και μετανάστες». 

Προφανώς δηλαδή, η Διεθνής Αμνηστία, θα προτιμούσε την εξάλειψή μας προκειμένου να γίνει η Πατρίδα μας ένα ασφαλέστερο μέρος για τους μετανάστες.

Εκτενής αναφορά γίνεται στην «καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την αστυνομία, η οποία καταπάτηση περιλαμβάνει βασανιστήρια και υπερβολική χρήση βίας. 


Προς ποιους όλα αυτά; Μα φυσικά προς τους «δυστυχείς» μετανάστες και στους καημένους αριστεριστές και «αντιφασίστες», οι οποίοι μέσω των Μ.Κ.Ο. εισπράττουν το χρήμα του Ελληνικού Λαού, για να στρέφονται κατά του Ελληνικού Λαού και επιπλέον να τον συκοφαντούν διεθνώς! 

Ως ευγνωμοσύνη της Διεθνούς Αμνηστίας προς τους μαρξιστές προδότες του Έθνους η έκθεση περιλαμβάνει δήθεν κακοποίηση αντιφασιστών διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ, τον Οκτώβριο του 2012.

Εύκολα αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του σιωνιστικού τούτου Οργανισμού, διαβάζοντας το σημείο της έκθεσης, το οποίο κάνει αναφορά στο φράχτη που πρόκειται να ανεγερθεί στον Έβρο. 

 Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, η ανέγερσή του, «προκαλεί ανησυχία σχετικά με την ασφαλή διάσχιση των συνόρων από ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν προστασία»! 

Εκεί βέβαια όπου απροκάλυπτα φανερώνεται πως στόχος της Διεθνούς Αμνηστίας είναι η επιβολή των σιωνιστικών επιταγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι η αναφορά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, στη Χρυσή Αυγή.

Η έκθεση «καταγράφει» και υιοθετεί ως δεδομένα, φανταστικά περιστατικά επιθέσεων μίσους κατά αλλοδαπών από ακροδεξιές οργανώσεις, κατηγορίες βίας κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής και ακόμη τις προσπάθειες αποτροπής της πρεμιέρας της παράστασης "Corpus Christi". 

Για εκείνους που δε θυμούνται, η Χρυσή Αυγή είχε πρωτοστατήσει δια των βουλευτών της στη ματαίωση της επαίσχυντης παράστασης, η οποία παρουσίαζε τον Χριστό και τους 12 Αποστόλους ως κίναιδους. 

Για τη Διεθνή Αμνηστία και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο αντιχριστιανισμός είναι δικαίωμα. 

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους σε όλο της το μεγαλείο.

Ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την κεντρική Ασία, Γιον Νταλχούιζεν, μεταξύ διάφορων φαιδρών, ανέφερε και ένα στοιχείο που σοκάρει και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, πως η χώρα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. 

Ο Ολλανδός λοιπόν, δήλωσε σε Έλληνες δημοσιογράφους πως η Ελλάδα λαμβάνει το 60%, αν όχι περισσότερο ακόμη, των ασιατικών και αφρικανικών ορδών που επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση! 

Με απλά λόγια, η Πατρίδα μας εξαιτίας των επιλογών των κυβερνήσεων και των συμφωνιών με τους ευρωπαίους «εταίρους» δεν πρόκειται να εξελιχθεί αλλά αποτελεί ήδη, την χωματερή της Ευρώπης. 

Ο Ολλανδός εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας, επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος καταφέρθηκε εναντίον του Ελληνικού Λαού, παρεμβαίνοντας ευθέως στο αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων να εκφράζουν ελεύθερα τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. 

Αιτία; Η υποστήριξη, διαρκής και ραγδαίως αυξανόμενη, του Λαού προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

«Νομίζω ότι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής, αν και δεν προκαλεί τόση έκπληξη αν εκ των υστέρων κοιτάξει κανείς πίσω, προκαλεί εντούτοις βαθύ σοκ. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά Ευρωπαίων που δεν φαντάζονταν ότι θα έβλεπαν ξανά στην Ευρώπη ένα κόμμα με τέτοιες απόψεις και σχέσεις με ομάδες και οργανώσεις προετοιμασμένες να χρησιμοποιήσουν βία υπό την ενθάρρυνσή του – διότι ας είμαστε ειλικρινείς αυτό συμβαίνει. Το ξαναβλέπουν προς το τέλος της ζωής τους τώρα στην Ελλάδα. Δε μιλάμε για ένα ακροδεξιό κόμμα με τη συμβατική έννοια που όλοι έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για τις δεκαετίες του ’70, του ΄80 και το ’90, ακόμα και πριν από μια δεκαετία. Μιλάμε για μια ανοιχτά φασιστική οργάνωση, πρόθυμη να ενθαρρύνει και να αποδεχθεί τη χρήση βίας, όσο και να προσποιούνται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε ορισμένα δημόσια φόρα. Είναι όνειδος και ντροπή – ντροπή για την Ελλάδα και για την Ε.Ε.», δήλωσε ο ψευδοπρεσβευτής του ουμανισμού.

Σε ένα κράτος δειλών και προσκυνημένων κυβερνώντων, κανένας κυβερνητικός παράγοντας, κανένα «δημοκρατικό» κόμμα και κανείς «έγκυρος» και «έγκριτος» δημοσιογράφος, δεν κατηγόρησε τη Διεθνή Αμνηστία για την ωμή παρέμβαση του Οργανισμού αυτού και των υπαλλήλων του, στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος. 

Είχαν οι διεθνείς «εταίροι» του Καθεστώτος των μνημονίων και της εξαθλίωσης μέχρι τούδε, το ελεύθερο να αποφασίζουν για τους Έλληνες, δίχως να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό. 

Η Χρυσή Αυγή όμως, ήρθε να τους χαλάσει το συνεταιρισμό, ο οποίος μέχρι τώρα λειτουργούσε ρολόι, εις βάρος των Ελλήνων. 

Αφού λοιπόν οι υποτακτικοί της κυβέρνησης και των κομμάτων, οι «δημοκράτες» δημοσιογράφοι και ολόκληρο το φαύλο και διεφθαρμένο Καθεστώς δεν ενοχλούνται και δεν απαντούν στις προκλήσεις της Διεθνούς Αμνηστίας, θα το κάνει η Χρυσή Αυγή, με την ισχύ που της παράσχει η υποστήριξη ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή συνεπώς καταγγέλλει τη Διεθνή Αμνηστία, διότι κατά τρόπο ρατσιστικό, αποκρύπτει δολίως στοιχεία για τις αμέτρητες δολοφονίες Ελλήνων κάθε ηλικίας, από τα στίφη των λαθροεισβολέων εγκληματιών. 

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη Διεθνή Αμνηστία διότι επεμβαίνει κατά τρόπο αντιδημοκρατικό στην εσωτερική πολιτική ζωή της Ελλάδος, επιχειρώντας να περιορίσει τις πολιτικές ελευθερίες των Ελλήνων, οι οποίοι απολαμβάνουν το συνταγματικό δικαίωμα να ψηφίζουν και να υποστηρίζουν ελεύθερα το κόμμα και τους ανθρώπους που επιθυμούν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη Διεθνή Αμνηστία διότι επιχειρεί να επιβάλλει κατά τρόπο τυραννικό καθεστώς πολυφυλετισμού στην Ελληνική κοινωνία, δίχως προηγουμένως να έχουν ερωτηθεί οι Έλληνες

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη Διεθνή Αμνηστία, διότι ουδέποτε ανέφερε σε κάποια έκθεσή της, ότι οι Έλληνες, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, αισθάνονται ανασφαλείς σε ένα Κράτος, στο οποίο αλωνίζουν ανενόχλητοι οπλοφορώντας, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, επιδιδόμενοι κατά συρροή στο «πολιτισμικό» έργο των βιασμών, των ληστειών, των κλοπών.

Ο κύριος Νταλχούιζεν και η Διεθνής Αμνηστία, οι οποίοι κατασυκοφαντούν με τόση ευκολία τον Ελληνικό Λαό, στηριζόμενοι σε χαλκευμένα ή και ανύπαρκτα στοιχεία φαντασιόπληκτων μαρξιστών, θα ήταν φρόνιμο να ασχοληθούν με το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ και τα πρόσφατα αντιμεταναστευτικά μέτρα τα οποία έλαβε η κυβέρνησή του. 

Ή μήπως η Διεθνής Αμνηστία δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο κράτος του Ισραήλ; 

Όπως και να ‘χει, κανείς δε μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να προστατέψει τη ζωή, την περιουσία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του. 

Κι επιπλέον, για να πάψει αυτή η απάτη του κίβδηλου ανθρωπισμού, καλούμε τον κύριο Νταλχούιζεν να φιλοξενήσει δέκα λαθρομετανάστες (πακιστανούς, αφγανούς, αλβανούς ή σομαλούς) που τώρα απολαμβάνουν τα προνόμια τα οποία απλόχερα τους παρέχει το ανθελληνικό Καθεστώς -την ίδια ώρα κατά την οποία ο Λαός μας στερείται τα βασικά για την επιβίωσή του- στην πλούσια οικία του και για όσο διάστημα εκείνοι επιθυμούν, ώστε να δείξει και σε μας τους «ρατσιστές» Έλληνες, πως πρέπει να φερόμαστε στους λαθροεισβολείς. 

Μέχρι να το πράξει αυτό, κουμάντο στο σπίτι του, εδώ είναι Ελλάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου