Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η μπόχα των δυο πολιτικών πτωμάτων, Κουβέλη και Βενιζέλου, πνίγει τον λαό και τη χώρα.

Δυο πολιτικά πτώματα που ανήκουν στους αρχηγούς ανύπαρκτων στην ουσία κομμάτων βυθίζουν τη χώρα στο χάος και την χρεοκοπία. 

Οι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος στην εναγώνια προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά και να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα της διαπλοκής, παριστάνουν τους νταβατζήδες των κρατικοδίαιτων συντεχνιών, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.

Τα δυο αυτά πολιτικά πτώματα ΄έχουν προκαλέσει μια πολυεπίπεδη πολιτική κρίση με όχημα το εκτροφείο σκανδάλων, το πρυτανείο της διαφθοράς και το άντρο των πελατειακών σχέσεων που λέγεται ΕΡΤ.

Αηδιασμένος ο κόσμος παρακολουθεί το θέατρο του παραλόγου που έχει στήσει η έσχατη μειοψηφία – αθροιστικά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν φθάνουν το 8%- αλλά έχουν ....

...αναλάβει εργολαβικά να διασώσουν τα προνόμια των συντεχνιών του Δημοσίου, ελπίζοντας ότι από’κει θα αντλήσουν την κομματική τους πελατεία προκειμένου να επιβιώσουν.

Τα δυο αυτά πολιτικά πτώματα έχουν ήδη βρωμήσει όμως η μπόχα που αναδύουν απειλεί να πνίξει ολόκληρο τον δημόσιο βίο. Γιατί οποιοσδήποτε συμβιβασμός για την ΕΡΤ θα σηματοδοτήσει το τέλος των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων.

Αν ο Σαμαράς υποκύψει στον εκβιασμό, τότε θα έχουμε ολική επιστροφή στο παρελθόν και επιτάχυνση της χρεοκοπίας.

Άλλωστε, το μόνο που έχει πετύχει αυτή η ανίκανη και δυσκίνητη κυβέρνηση είναι να υπογράψει την σύμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον ΟΠΑΠ και μάλιστα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για να προλάβουν ενδεχόμενη πτώση του τρικομματικού μορφώματος.

Οι εκλογές πλέον είναι μονόδρομος, πριν η μπόχα που αναδύουν τα πολιτικά πτώματα του Κουβέλη και του Βενιζέλου, πνίξουν ολόκληρη τη χώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου