Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σακάτη...Σόιμπλε, ιδού τα θύματά σου....

Ο συστηματικός αποδομητής του τρόπου ζωής μας και ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποδέχθηκε την πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να επισκεφθεί την Αθήνα. Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας, ο κ. Σόιμπλε θα εξετάσει
το ενδεχόμενο ίδρυσης αναπτυξιακής τράπεζας και θα... διαβουλευτεί με τον κ. Στουρνάρα για τους τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας.

Για να μην κουραστεί σκεπτόμενος για τα αίτια της ανεργίας των Ελλήνων, καλό είναι να προμηθευτεί έναν καθρέφτη και να τον κοιτάξει. 


Εκεί θα δει έναν από τους βασικούς υπαίτιους για την εξαθλίωση ....
...του λαού μας. Τον εαυτό του.

Κύριε Σόιμπλε, καλώς να έρθετε στην πατρίδα μας και καλώς να σας ξεναγήσουν άνθρωποι σαν τον κ. Στουρνάρα στα «αξιοθέατα», που εσείς δημιουργήσατε. Δεν αναφερόμαστε στην Ακρόπολη, στους Δελφούς, στην Ολυμπία και τη Δήλο. Αυτά δημιουργήθηκαν από τους Ελληνες της αρχαιότητας και είναι πανανθρώπινα κτήματα.

Τα δημιουργήματα του κ. Σόιμπλε είναι οι ουρές των ανέργων στον ΟΑΕΔ. Είναι οι γέροντες οι οποίοι ψυχορραγούν στα δημόσια νοσοκομεία που διέλυσαν ελληνόφωνοι υποτακτικοί του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Σόιμπλε είναι συνυπεύθυνος που έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία με τους αυτόχειρες της οικονομικής κρίσης. Εργα του κ. Σόιμπλε είναι και τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα, οι απελπισμένοι γονείς που δεν μπορούν να τα βοηθήσουν και οι επιχειρηματίες που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να μετατρέπονται σε χρέη και κατεβασμένα ρολά.

Εργάστηκε σκληρά ο κ. Σόιμπλε για να πεταχτεί στον κάλαθο των απορριμάτων η τρίτη ηλικία, για να τρώνε στα συσσίτια της Εκκλησίας μυριάδες πολίτες, για να βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στο χείλος της ανέχειας.

Κύριε Σόιμπλε, να έρθετε στην Ελλάδα για να απολαύσετε το θέαμα της καταστροφής που προκαλέσατε. Οπως ήλθαν οι πρόγονοί σας το 1941. Τους μοιάζετε πολύ στη νοοτροπία και την αποτελεσματικότητα.

Εκατομμύρια Ελληνες εύχονται από καρδιάς να έχετε και την κατάληξή τους.


dimokratianews
Μοντάζ - Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου