Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο λαός συνεχίζει να στηρίζει την “εγκληματική οργάνωση” ΧΑ. Που είναι το περίεργο;

Οι φανερές και μόνο δημοσκοπήσεις του συστήματος, δείχνουν μικρή κάμψη της Χρυσής Αυγής. 

Σε κάθε περίπτωση η ΧΑ αντέχει με ισχυρή συσπείρωση. 

Και να σκεφτεί κάποιος ότι πολλοί πολίτες αποφεύγουν πλέον να απαντάνε ή να λένε αλήθεια στις δημοσκοπήσεις.

Λέτε οι πολίτες αυτοί να είναι φασίστες ή να μην ξέρουν τι επιλέγουν να στηρίξουν; Τι συμβαίνει λοιπόν; Ας αναρωτηθούμε το εξής:
Όταν κάποιος προσλαμβάνει έναν μισθοφόρο «μπράβο» για να τιμωρήσει ή να εκδικηθεί κάποιον άλλο, νοιάζεται άραγε για το ποιόν του προσληφθέντος μπράβου ή αν θα χαρακτηριστεί ο μπράβος ως εγκληματίας; 
Προφανώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αν θα επέλθει το αποτέλεσμα για το οποίο τον προσέλαβε.
Μισό εκατομμύριο περίπου ενήλικες πολίτες που ψήφισαν με πλήρη συνείδηση τη ΧΑ και οι πολλοί περισσότεροι που την στηρίζουν ακόμα σήμερα, που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση και πολλά στελέχη της έχουν φυλακιστεί, προφανώς δεν στηρίζουν τους χρυσαυγίτες ως «αγγέλους», ούτε για να δουν τον κ. Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους φουσκωτούς υπουργούς (έτσι όμως όπως πάμε δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό). 
Εκείνο που οι ανασφαλείς και οργισμένοι αυτοί πολίτες θέλουν, είναι να προκαλέσουν αυτό που οι ίδιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν. 
Προσλαμβάνουν (με το μόνο τρόπο που τους επιτρέπεται, δηλαδή την ψήφο τους), έναν πολιτικό «μπράβο» για να δώσει ένα χαστούκι στο σάπιο πολιτικό σύστημα. 
Να προκαλέσει την κατάρρευση ενός πολιτικού συστήματος που τους ενέπαιξε, τους κατέστρεψε και τώρα, αντί να αποσυρθεί με μία συγνώμη,  επιμένει συνεχίζει να τους κοροϊδεύει και να τους εξαθλιώνει, κατευθυνόμενο και ελεγχόμενο από τους ντόπιους και ξένους προστάτες του συστήματος.
Πανικόβλητο το βαλλόμενο πολιτικό σύστημα, από τον κίνδυνο που διατρέχει, έρχεται τώρα και κατηγορεί τους προσληφθέντες πολιτικούς «μπράβους» ως εγκληματίες. Ε, και λοιπόν τι έγινε; Το αντίθετο επιτυγχάνει.
Εκείνο από το οποίο πραγματικά (εκτιμούμε) κινδυνεύει η ΧΑ, δεν είναι για το εάν  θα χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση κ.λ.π., αλλά αντιθέτως, από την διάψευση των προσδοκιών αυτών που την στηρίζουν.
 Μήπως τελικά αποδειχθεί μια γραφική οργάνωση, παντελώς αδύναμη και ανίκανη για τη δουλειά για την οποία την επιλέγει μια μερίδα οργισμένων πολιτών. 
Ή ακόμα χειρότερο, μήπως αποδειχθεί ως όργανο του ίδιου του συστήματος εναντίον της κοινωνίας. 
Αυτό θα είναι το πραγματικό τέλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου