Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Δυνατό ηλεκτροσόκ στη ΔΕΗ από ...700.000 πελάτες,που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς.



Δεν ξανάγινε  τέτοιο ...ηλεκτροσόκ  στη ...ΔΕΗ!"

"Δράστες"  πάνω   από ....700.000 ταλαίπωροι καταναλωτές ,που ΔΕΝ δύνανται να πληρώσουν - μέσω του λογαριασμού  της ΔΕΗ- και τα ..χαράτσια. 
Κι έτσι  ΔΕΝ πληρώνουν και την αξία του  ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύμφωνα με  το kathimerini.gr "σε νέο αδιέξοδο επανέρχεται η αγορά ηλεκτρισμού, καθώς οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ τρέχουν με ρυθμό 4 εκατ. την ημέρα

Αρμόδια στελέχη της επιχείρησης περιγράφουν μια μη διαχειρίσιμη κατάσταση σε σχέση....... με τη ρευστότητα της επιχείρησης, η οποία εξελίσσεται καθημερινά επί το δυσμενέστερο και όπως εκτιμούν θα «σκάσει» μέσα στον Δεκέμβριο, συμπαρασύροντας το σύνολο της αγοράς ηλεκτρισμού..."!.

Και το  "πρόβλημα ξεκινάει από την αδυναμία των καταναλωτών να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και διευρύνεται από τις επιπτώσεις πρόσφατων ρυθμίσεων στη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρισμού και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) που επιβαρύνουν τη ΔΕΗ με πολύ υψηλά κόστη. 

«Η εικόνα που διαμορφώνεται είναι κατά πολύ χειρότερη από αυτή που περιμέναμε σε σχέση με τις εισπράξεις των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος" .
Από τον Αύγουστο η κατάσταση χειροτερεύει καθώς παρατηρούμε μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ εισπράξεων και τιμολογήσεων» αναφέρει στη «Κ» αρμόδιο στέλεχος της ΔΕΗ.

Για περισσότερα  στοιχεία στο kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου