Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Επεισόδια στην Ρώμη για να προστατευτεί ο ευρωπαϊκός πολιτισμός(video)

Ρώμη Οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται τα πάντα και σύντομα θα τρέχουν όλοι πίσω τους.
Βλέπουμε μια εξέγερση εν αναμονή σε όλο τον Νότο της Ευρώπης.
Οι κοινωνίες αντιλαμβανιονται πολλα περισσότερα και σύντομα  θα τρεχεται πισω τους λαμογιαΗ αστική τάξη συγκλονίζεται και δέχεται επίθεση για πρώτη φορά τόσο άγρια μετά την Γαλλική επανάσταση που την εδραίωσε ως ηγεμονεύουσα τάξη.

Το Uber alles των Γερμανών με μπλε ρομφαία και προβιά ευρωπαϊσμού στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό συνολικά.
Η γιαγια και ο πατέρας ανηλίκων που πετιέται έξω από το σπίτι του για χρέη -ουσιαστικά προς την ΕΚΤ και την Φρανκφούρτη- είναι μια προσβολή για τον ευρωπαικο πολιτισμό.
Βλέπουμε λοιπόν μια εξέγερση αλλά όχι του τύπου της Βόρειας Αφρικής. 
‘Εκεί δεν υπήρχε αστική τάξη αλλά
απελευθερωμένος όχλος. Ούτε του τύπου της λατινικής τριτοκοσμικής κατά βάση Αμερικής που τους ξέφυγαν οι ηγέτες από τις στέγες με ελικόπτερα.

Αυτά δεν συμβαίνουν στην Ευρώπη καθώς εδώ υπάρχει ήδη μια ηγεμονεύουσα αστική τάξη. Βλέπουμε λοιπόν μια λευκή ευρωπαϊκή εξέγερση του τύπου της Γαλλικής επανάστασης.

Από αυτήν λογικά θα ξεπηδήσουν ξανά τα Βασικά ζητούμενα που εξασφαλίζουν την διαιώνιση της αστικής τάξης δηλαδή Λαοί και πατρίδες. Είναι όμως χαρακτηριστικό πως στην Ευρώπη όποιος στάθηκε ενάντια στην Αστική τάξη το πλήρωσε με το κεφάλι του.

Πορεία για τις εξώσεις προσπάθησε να φθάσει το Υπουργείο Περιφερειακής Πολιτικής, αλλά εμποδίστηκε από την αστυνομία που απάντησε με δακρυγόνα.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου