Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς, πρώην Τούρκογλου και Δένδιας αποτελούν εγκληματική συμμορία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε άρθρα και κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον της χώρας, όπως το άρθρο μας για την επερχόμενη χρεοκοπία (2009, βλέπετε εδώ) και αυτό για την επερχόμενη εξέγερση του Ελληνικού λαού (βλέπετε εδώ).

 Ένας ακαδημαικός με διπλώματα περισσότερα - σε αξία και σε μέγεθος – από αυτά που έχει ο Παπαδήμος τον οποϊο οι ξένοι έκαναν Πρωθυπουργό, και δικαιούται και πρέπει να το κάνει. Δεν γράφουμε γιατί μας πληρώνει η ΕΥΠ ή το Εφοπλιστάν.

Eντάξει; Η δολοφονία των μελών της ΧΑ αναμενόταν.

 Ηθικοί αυτουργοί είναι σαφώς ο Σαμαλάς, ο πρώην Τούρκογλου, ο Δένδιας και ο Αθανασίου. 

Αυτή είναι η γνώμη μας. 

Δεν είμαστε σαν αυτούς τους ακαδημαικούς που σας δείχνουν στα ΜΜΕ. 

Αν δεν σας αρέσουμε, να διαβάζετε άλλους “ακαδημαικούς” που τα γράφουν και τα λένε ευγενικά για να μη κουραστεί το μυαλό σας. Εμείς δεν τα παίρνουμε απο κανένα.

Έχουμε γράψει επανηλειμμένα για πολλά θέματα, όπως για τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους 15 δις ευρώ το χρόνο, για την Ελληνική ΑΟΖ, για το τρόπο που στήνονται οι ΕΟΖ για να προκύψει η διάλυση της χώρας σε κρατίδια, για την ανάπτυξη που δεν κάνει τόσα χρόνια η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει και γιατί έτσι δεν θα υπήρχε “δικαιολογία” να γίνουν ΕΟΖ, για τους χάρτες των υδρογονανθράκων που δεν αναπαράγουν πολλά κεντρικά ιστολόγια (βλέπετε εδώ), παρότι αφορούν μετρήσεις και όχι “προβλέψεις” τύπου Φώσκολου.
Δεν φταίμε εμείς αν οι μισοί απο σάς είστε κουτοί και οι άλλοι μισοί ανίκανοι. Δεν φταίμε εμείς επίσης αν επαληθευόμαστε συνέχεια. Να σας φύγει το κόμπλεξ με τους μορφωμένους γιατί όλοι οι ακαδημαικοί δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς που έχετε υπόψη σας και ξέρουμε το γιατί.
Εϊναι γεγονός ότι τα ΜΜΕ δεν μας προβάλλουν γιατί τα αφεντικά της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης δεν επιτρέπουν στα δανειοδοτούμενα ΜΜΕ να μας προβάλλουν. Προτιμούν να σας μιλούν για τα chemtrails. Προτιμούν να προβάλλουν εγκάθετους και εισαγόμενους πολιτικούς που προετοιμάζουν το λαό για την αυτονόμηση περιοχών.
Συνήθως, την ώρα που γράφουμε άρθρα, ταυτόχρονα η “φωνή” μας καλύπτεται απο παραπειστικά άρθρα και συζητήσεις στα ΜΜΕ, που στέλνουν την μπάλα αλλού. Η ΕΥΠ με τους δημοσιογράφους-τσιράκια της φαίνεται να κάνει καλά τη “δουλειά” της. Τι κρίμα όμως. Δεν φυλάει αυτούς που πρέπει…
Το χρησιμότερο που θα έπρεπε να κάνουν οι Δένδιας και Αθανασίου είναι να παραιτηθούν. Να ξεκουμπιστούν απο το πολιτικό στερέωμα. Eίναι επικίνδυνοι για τη διατήρηση της Ελληνκής Δημοκρατίας που συνεχώς καταρρέει. Προκαλούν μίσος στο κόσμο που υποφέρει. Τον εξαγριώνουν συνέχεια.
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν ήταν ποτέ ο ναζισμός που το έχουν κάνει σημαία κάποιοι για να πουλήσουν εκδούλευση στο Ισραήλ αλλά οι προδότες. Είναι ντροπή στον αντιρατσιστικό νόμο να μη αναφέρονται οι γενοκτονίες κατά των Ελλήνων. 
Ο έλεγχος των πετρελαίων της Μεσογείου ήταν το πρόβλημα του Χίτλερ και χρειαζόταν τότε να γίνει κάτι στη περιοχή για να υπάρχει έλεγχος στο μέλλον. Αυτό έγινε. Τα άλλα θα πάρουν χρόνια.
Όσον αφορά τους θύτες αυτών των δύο πολιτών, γνώμη μου είναι ότι πάντα πίσω απο τρομοκρατικές ομάδες είναι μυστικές υπηρεσίες που πολλές φορές συμμετέχουν σε αυτές.
H οικογένεια των θυμάτων και η Χρυσή Αυγή πρέπει να ζητήσει απο την αστυνομία τη συμμετοχή δικού τους εμπειρογνώμονα στις έρευνες, όπως έκανε η οικογένεια Γρηγορόπουλου. Είναι δυνατόν να εμπιστεύεται κανείς μια αστυνομία και μια δικαιοσύνη που είναι στο γύψο; 

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή 

Θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, θεωρούμε ότι αντισυνταγματικά της στερείται η φύλαξη των γραφείων της και των βουλευτών της, θεωρούμε ότι αντισυνταγματικά της έχει αφαιρεθεί η οικονομική ενίσχυση και τέλος θεωρούμε ότι ο αντιρατσιστικός νόμος που έγινε με πρόφαση αυτή είναι τελείως αντισυνταγματικός. 

Ο νόμος αυτός θα είναι αιτία μεγάλων δεινών για την Ελλάδα και δεν πέρασε τυχαία αυτή τη περίοδο.

Είναι επίσης αντισυνταγματικό βουλευτές της ΧΑ να παραμένουν στη φυλακή και να μη μπορούν να αντιπροσωπεύουν βάσει του Συντάγματος τη βούληση του Ελληνικού λαού στη Βουλή. Θα πρέπει βάσει του Ελληνικού συντάγματος και του Ποινικού Δικαίου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να κατηγορηθούν μέχρι και για εσχάτη προδοσία.
Η πρόβλεψή μας είναι ότι, ο αντιρατσιστικός νόμος θα αυξήσει τα φαινόμενα αντισημιτισμού στην Ελλάδα.
Δεν πρόκειται να μας ξαφνιάσουν επιθέσεις σε συναγωγές και σε εταιρείες Ισραηλιτικών συμφερόντων.
Δεν παύουμε επίσης να θεωρούμε τη ΧΑ σαν ένα μέλος του παρόντος πολιτικού συστήματος (βλέπετε εδώ),  που τη χρησιμοποιεί σαν αντίβαρο για τις διεκδικήσεις του. 
Αυτό όμως δεν αφορά το λαό που την ακολουθεί και που ούτε ναζιστής είναι ούτε πολλά αντιλαμβάνεται από όσα συμβαίνουν. Τα ΜΜΕ τον δουλεύουν άγρια και φαίνονται ότι όλα ελεγχονται. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Είναι ένας ακόμη απο τους πολλούς λόγους που μπορεί να προκαλέσουν λαική εξέγερση.

Πολιτικοί, Δικαστές και Δημοσιογράφοι έχουν τεράστιες ευθύνες για το επερχόμενο χάος

Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς. Το νέο ετοιμάζεται με σχήματα νέων ΜΚΟ, “ερευνητικά” κέντρα, ιδρύματα κλπ ενώ η Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζει να μη λειτουργεί. Οι πλούσιοι δεν πληρώνουν στην Ελλάδα…
Τεράστιο είναι και το έγκλημα των δημοσιογράφων κατά της χώρας, που συγκαλύπτουν το έργο των αφεντικών τους εφοπλιστών, εργολάβων δημοσίων έργων, εμπόρων όπλων κλπ. χάριν της ΕΟΖοποίησης της Ελλάδας και της αυτονόμησης περιοχών της, όπως είναι π.χ. η Κρήτη και η Πελοπόννησος που είναι οι πρώτοι στόχοι εδώ και καιρό. 
Τα “ραντάρ” μου έχουν πιάσει, ότι σε αυτές τις περιοχές τα ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να “διαφωτίζουν” τον τοπικό πληθυσμό για το θέμα, καλύπτοντας το με το σύνηθες πέπλο περί “ανάπτυξης”.
90% του ΕΣΠΑ πάει σε σουβλατζίδικα και καφετέριες και αυτό είναι “ανάπτυξη” για τη κυβέρνηση, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές. Αίσχος. Να ξεκουμπιστούν να τους δείξω πως γίνεται η ανάπτυξη, τί είναι ήθος και ηθική, γνώση και εντιμότητα…
Τα ΜΜΕ χρωστούν 1 δις ευρώ στις τράπεζες αλλά αυτές συνεχίζουν να τα δανείζουν! Ούτε αυτό είναι τυχαίο. Βλέπετε, υπάρχουν ακόμη κάτι “δουλειές” που πρέπει να γίνουν πρίν γίνουν μη “ανιχνεύσιμοι” οι Έλληνες πολιτικοί, οι συνεργάτες και οι σύμβουλοί τους…
Τα πρότυπα που δείχνουν τα ΜΜΕ στο λαό συνεχίζουν να είναι προς αποφυγή και αυτό δεν γίνεται τυχαία. Συνεχίζεται ο αποπροσανατολισμός και η παραπληροφόρηση, η προπαγάνδα και η αποχαύνωση. Ζήτωσαν η Νέα Κρήτη και η Νέα Πελοπόννησος. Και όλα με τις ευλογίες του γνωστού μεγάλου συγκροτήματος που χρωστάει τα μαλιοκέφαλά του στις τράπεζες και που συνεχίζουν να το δανείζουν. Σχέσεις εμπιστοσύνης και δεσμοί αίματος…
Είναι αξιοπαρατήρητο ότι στο υπ. Εξωτερικών ηγείται ακόμη ο πρώην Τούρκογλου, που επιθυμεί να  αλλάξει τα σύνορα της Ελλάδας όπως εδήλωσε μόνος του στη Τουρκία,  αυτός που έκανε τη Στρογγύλη αρχαιολογικό χώρο μικραίνοντας την Ελληνική ΑΟΖ, αυτός που άφησε την Ελλάδα με ένα υποβρύχιο και που έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης για τη Κύπρο τους Τουρκοκύπριους με μια Ελλάδα που κάνει κωλοτούμπες για “επενδυτές” και που ελέγχεται απο τη Τουρκία, με πρόσωπα που φαίνεται ότι έχουν παρεισφρήσει σε διάφορα πόστα π.χ. πολιτική, ΜΜΕ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ κλπ.

Δεν θα πρέπει να νομίζει ο πρώην κύριος Τούρκογλου από την “Εύβοια”, ότι ο αντιρατσιστικός νόμος προστατεύει προδότες όπως ο νόμος περι ευθύνης υπουργών προστατεύει υπουργούς μέχρι σήμερα.
O αντιρατσιστικός νόμος είναι ένας νόμος - εχθρός της ελεύθερης έκφρασης που στην Ελλάδα επιβάλλεται για να δημιουργήσει εμφύλιο και έντονα ρατσιστικά φαινόμενα μεγάλης έκτασης. Κατανοητό το γιατί.
Ο Δένδιας που προκαλεί με τις επιλογές του και τις δηλώσεις του αντισημιτικό μίσος θα είναι σίγουρα το πρώτο  “θύμα”  του “αντιρατσιτσικού” νόμου που ετοιμάζει η κυβέρνηση, αυτή που παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία στους δανειστές.
Ειναι αξιοπαρατήρητο επίσης ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αγνοούν επι χρόνια τις ΕΟΖ και τη κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων μέσα σε αυτές.
Είναι προφανές γιατί το ΚΚΕ δεν δέχεται οικονομικό έλεγχο αλλά και γιατί το κράτος δεν τον κάνει. Προσοχή να μη καούν τα αρχεία… 
Είναι προφανές  επίσης γιατί κάτι μντριχες του ΣΥΡΙΖΑ χτυπούν το Μανώλη Γλέζο. Αν και με λίγες γνώσεις ο Γλέζος μιλάει σωστά. Το ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει οικονομικό πρόγραμμα και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί ανάπτυξης στην εκπομπή “Μιλώντας στον Ενικό” είναι τρίχες. Mπούρδες. Μλκς ο πιτσιρικάς.
Είναι λάθος της Ρωσίας και του Ισραήλ να στηρίζει πολιτικούς σαν τον πρώην  Τούρκογλου και τον Δένδια. Είναι καμμένα χαρτιά και ο Αλέξης δεν τραβάει…

Αντί επιλόγου


Η κυβέρνηση πέφτει και η επόμενη δεν θα ζήσει πολύ. Η εποχή μας απαιτεί “άλλους” Πρωθυπουργούς και “άλλους” Προέδρους Δημοκρατίας με πραγματικά προσόντα και όχι με “ύφος”. 
To παρόν πολιτικό σύστημα δεν διαθέτει τέτοιους. To κρέας σάπισε και μυρίζει απο χιλιόμετρα μακρυά.
zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου