Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΕΜΦΥΛΙΟΣ.























1 σχόλιο:

  1. Υπαίτιοι ηθικοί αυτουργοί για τα παιδιά που σκοτώθηκαν είναι όσοι συγκαλύπτουν ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΛΑΌ , την απο 24\11\2011 δικογραφία εσχάτης προδοσίας ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ 173 ΒΟΥΛΕΥΤ'ΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗς ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ,σε άμεση συνέργεια με τους δημοσιογράφους όπου τα καθάρματα, δολίως, κακουργηματικά , έχοντας πλήρη γνώση των πράξεών των και με πρόθεση να πυροδοτήσουν εμφύλιο . προσπαθούν τα τομάρια να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές των κατά της χα ..ΠΟΝΤΆΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΎΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ............ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ, ....ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ,ΕΘΝΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.. ΔΕΙΤΕΤΟ .Για τα παιδιά που σκοτώθηκαν υπαίτιοι είναι όσοι συγκαλύπτουν την απο 24\11\2011 δικογραφία εσχάτης προδοσίας σε αμεση συνέργεια με τους δημοσιογράφους όπου τα καθάρματα, δολίως, κακουργηματικά , έχοντας πλήρη γνώση των πράξεών των και με προθεση να πυροδοτήσουν εμφύλιο . προσπαθούν τα τομάρια να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές των κατά της χα ..ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ............ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ, ....ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ,ΕΘΝΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.. ΔΕΙΤΕΤΟ .....https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/δειτε-τι-κάνουμε-για-να-αποτρέψουμε-τον-εμφύλιο-διαβαστετο-πολυ-καλά-και-ενεργεί/570728096303876

    ΑπάντησηΔιαγραφή