Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ»

«ΚΙΝΗΣΗ» ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ»

Εάν δίναμε τη μέγιστη σημασία σε συγκεκριμένες προφητείες για την κατακρήμνιση και τη διάλυση της αυτοκρατορίας των «Οθωμανών» και από την άλλη πλευρά διαβλέπαμε με διορατικότητα τη θωράκιση της «πολικής αρκούδας» του Βορρά στο διάστημα, πιθανόν να είχαμε αντιληφθεί το τεράστιας σημασίας -για την Ελλάδα- στρατιωτικο-πολιτικό παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες στα βαθιά ανατολικά της Ρωμυλίας.

Οι εξελίξεις στην Τουρκία τρέχουν με το θρόνο του Αφέντη Ερντογάν να υφίσταται θεαματικούς κλυδωνισμούς. 


Ο ίδιος ευάλωτος όσο ποτέ με την ...
....επιστράτευση των εσωτερικών υπηρεσιών ασφαλείας (ΜΙΤ) προσπαθεί να αμυνθεί στην μαζική επίθεση που δέχεται από ένα ιδιότυπο «παρακράτος» που επιδιώκει να τον κατακερματίσει. 

Πολλοί λένε ότι οι προηγμένες τεχνολογικές ασπίδες των ρωσικών οπλικών συστημάτων, γνώριζαν τα πάντα για την κρίση στην Τουρκία.

Κάποιοι πάνε ακόμα πιο μακριά αφού -όπως ισχυρίζονται- είναι σε θέση να μαθαίνουν ότι τα δορυφορικά «μάτια του ουρανού» κατοπτεύουν όλες τις εξελίξεις πάνω από το θέατρο των «πολεμικών επιχειρήσεων»: Την Κωνσταντινούπολη που ταράσσεται από μια περίεργη λαίλαπα διαφθοράς.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα παρατηρούνται συνεχείς δραματικές διεργασίες με τη δημιουργία ισχυρών «Ελληνορθόδοξων fund» με προσανατολισμό προς Βορρά αναζητώντας «ζωτικό χώρο» ύπαρξης.

Γνήσιοι έλληνες πατριώτες πασίγνωστων επιχειρηματικών τζακιών που δεν διαπλέκονται με το «σύστημα των Κολεγιόπαιδων» Ψυχικού και Εκάλης οι οποίοι έχουν ξεπουληθεί στα συμφέροντα υπηρετώντας το άρμα της Μέρκελ, τείνουν χείραν συζητήσεων και επαφών προς τη Ρωσία και τους συμμάχους της. 


Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όλο το Σαββατοκύριακο σε κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων αλλά και επιχειρηματιών φθάνουν SMS τα οποία αναλυτικά λένε: «Κόμμα Ελλήνων Επιχειρηματιών-Ελληνική Ελλάδα.

Bρίσκουμε έναν επιχειρηματία από κάθε αναγκαίο κλάδο και βασιζόμαστε στην εγχώρια παραγωγή. Βγαίνουμε όχι μόνον από το Ευρώ αλλά και από την Ε.Ε και κλείνουμε τα σύνορα. 


Ζητάμε από την μαμά Ρωσία να αξιοποιήσουμε από κοινού τα όσα υπάρχουν στο Αιγαίο. Και ξανά προς τη δόξα τραβάμε». 

Η σημειολογία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων συμβαδίζει με άλλους παράγοντες της αγοράς οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι από μέρα σε μέρα το σύστημα θα τιναχθεί στον αέρα ειδικά μετά την τελική απαξίωση που υφίσταται το πολιτικό status των νταβατζήδων και των συνεργών τους. 

Στέφανος Χίος

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (μέρα που είναι),ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ !!!!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΉΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥς , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΟΡΚΩς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΠΆΛΛΗΛΟ ,,, ΕΙΔΑΛΩς, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ .
    ΔΕς ,
    ΚΑΘΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ , ΟΤΙ κάθε πολίτης είτε εκείνος είναι Ιερωμένος , είτε εφοπλιστής, είτε είναι φουκαράς ή άνεργος ή εργαζόμενος, ή συνταξιούχος , επιχειρηματίας, καλλιτέχνης δημόσιος υπάλληλος , Στρατιωτικός ή ή ή , για να διατηρήσει την ** αξιοπρέπειά** και τη νομιμότητά του ως Ελλην πολίτης αλλα και κυρίως την υπόστασή του ως άνθρωπος , τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , οφείλει και υποχρεούται πριν καν προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή (ή άρνηση πληρωμής)φόρων ή άλλης οφειλής του προς το δημόσιο , ή σε ενέργεια διαμαρτυρίας ή άλλη ενέργεια ή νομική πράξη ή πράξη αντίστασης ,), οφείλει να ΄έχει προηγουμένως με επίσημο δικόγραφο αντιδράσει στην κατάλυση του συντάγματος και να έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ να εχει ζητήσει το εθνόσημο και τα όπλα απο τις προδοτικές ένοπλες δυνάμεις( καθως η τήρηση του συντάγματος(και η αντίσταση κατα του εχθρου) επαφίεται πρώτα στις ένοπλες δυνάμεις .
    Τούτα καταθέτουμε*εγκαιρως* ,......... (δέν πληρώνουνε παράβολο και παίρνουμε *ε π ι τ ό π ο υ* απ την αστυνομία , επικυρωμένο αντίγραφο). Ωστε να αποκτήσουμε στοιχεία τα οποία θα βεβαιώνουν οτι δεν σωπάσαμε και οτι δέν συγκαλύψαμε την προδοσία και δεν συμμετείχαμε δια της κακουργηματικής σιωπής στην κατάλυση του συντάγματος .
    .Προσοχή!!!!!!!!!! η προγενέστερη και έγκαιρη ημερομηνία κατάθεσης τέτοιου έιδους εγγράφου(120), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον καταγγέλλοντα και παρέχοντας μεγαλύτερη κάλυψη σ αυτόν και στα δικαιώματά του .. καθώς, αν το καταθέσει κατόπιν εορτής , ειναι σα να μην το κατέθεσε ποτέ και απο κάποια ημερομηνία και ύστερα, ειτε καταθέσει ειτε όχι , θα θεωρείται οτι σώπασε .Καθώς ο χρόνος τέλεσης των κακουργημάτων που καταγγέλλονται μέσα στην ιερη δηλωση , ήδη έχει αρχίσει να απέχει και να αποκλίνει από την παρούσα χρονική περίοδο ...............___________
    Προλάβετε λοιπόν και ενεργοποιήστε με δικόγραφο το άρθρο 120 του συντάγματος δες,,,ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ. .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ένα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε.
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΙς ΣΗΜΕΙΏΣΕΙςΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΏΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΉΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κι άλλη μία εδώ
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

    Δείτε εδώ μία η οποία ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

    δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

    κάντε αντιγραφή από δώ και εκτυπώστε την
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985.

    ΑπάντησηΔιαγραφή