Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ


 Τελευταία ευκαιρία πριν τον όλεθρο - Είναι οι κρισιμότερες στιγμές της νεώτερης ιστορίας. 


Η εξαθλίωση της κοινωνίας εξελίσσεται σε ιδιότυπη εθνοκτονία που ιστορικά ολοκληρώνεται με εθνική καταστροφή... 


  Ο μόνος θεσμός που μπορεί να αποτρέψει την πορεία στον όλεθρο, είναι η δικαιοσύνη. 


Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ανατρέποντας το ζοφερό μέλλον που μία άθλια, εγκληματική συμμορία προδιέγραψε για τις επόμενες γενιές.


Διότι το σχέδιο μπορεί να ανατραπεί θεσμικά βάζοντας φραγμό στο εμφυλιακό κλίμα ανωμαλίας που καλλιεργούν ως τελευταία πράξη του δράματος οι....... παράγοντες της διαπλοκής, για να φτερουγίσουν ανενόχλητοι απολαμβάνοντας τα αργύρια του άνομου κέρδους τους, που τους απέφερε η εξόντωση ενός έθνους που μόνον προσφορά έχει να επιδείξει στην ανθρωπότητα.


Η σωτηρία του λαού και της πατρίδας σήμερα συνίσταται σε μία και μοναδική ενέργεια: Την παραδειγματική τιμωρία του Κώστα Σημίτη που θα αποκαλύψει κάθε πτυχή της εγκληματικής οργάνωσης που ο ίδιος δημιούργησε με την βοήθεια και προς εξυπηρέτηση ξένων δυνάμεων. 


Οι δικαστές οφείλουν να αναγνώσουν με προσοχή το σημερινό άρθρο του Βασίλη Σκουρή στην Real News και το πρόσφατο άρθρο του Ι. Φιλιππάκη στην “Δημοκρατία”.


Εκεί αναλύεται ξεκάθαρα όλη η δομή της εγκληματικής οργάνωσης του Κώστα Σημίτη που αρκεί για να τον στείλει στην φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.


Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι η ποινική δίωξη του Κώστα Σημίτη θα οδηγήσει στην εξάρθρωση ολόκληρου του συστήματος διαπλοκής που κατέστρεψε την χώρα και τώρα επιχειρεί να την οδηγήσει στον εθνικό ακρωτηριασμό. 


Αντί να περιμένουμε πότε θα πιάνεται ο κάθε Κάντας με την βαλίτσα, ο κάθε Μαντέλης με την “χορηγία”, ο κάθε Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Παπακωνσταντίνου κλπ που οδηγούν απ’ ευθείας στην “κεφαλή” της οργάνωσης, ας πιαστεί η ίδια η κεφαλή ώστε να οδηγήσει στα παρακλάδια της.


Παρακλάδια πολιτικά, επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά αλλά και δικαστικά.

Δεν μπορείτε κύριοι δικαστές να λειτουργείτε ως προκαλύμματα του βιασμού της δικαιοσύνης από τους λίγους επίορκους – μέλη της εγκληματικής συμμορίας.


Δεν μπορείτε κύριοι δικαστές να γίνεστε συνένοχοι με ανακρίτριες που αγοράζουν βίλες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ αμέσως μετά την (μη) διαχείριση σοβαρών υποθέσεων διαπλοκής που μπαίνουν στο αρχείο.


Δεν μπορείτε κύριοι δικαστές να συνηγορείτε στην κάλυψη του Γεωργίου, του Προβόπουλου και άλλων προσώπων των οποίων η καταδίκη δίνει στην Ελλάδα ισχυρότατο νομικό επιχείρημα για την ανατροπή του μνημονίου.


Δεν μπορείτε κύριοι δικαστές να βλέπετε ακόμα και τώρα που τα εγκλήματα έρχονται στο φως, το τέρας της διαπλοκής να επανέρχεται σαν Λερναία Ύδρα όπου τα πολιτικά παιδιά της συμμορίας (Στουρνάρας) να διαπλέκονται με στελέχη που υποτίθεται θα αντιπολιτευθούν (Σταθάκης, Τσακαλώτος).


Ασκήστε λοιπόν σήμερα δίωξη στον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας, Κώστα Σημίτη για να ξεριζώσετε την διαφθορά και να σώσετε την πατρίδα.

Ασκήστε σήμερα δίωξη στον πολιτικό εγκληματία, αδιαφορώντας εάν ο ΔΟΛ γράψει ότι “προορίζεται για ΓΓ του ΟΗΕ ή φύλαρχος στο Κανταχάρ”. Τα ψεύδη τους θα μπουν και αυτά στο κατηγορητήριο.


Οδηγήστε σήμερα τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας στο εδώλιο και γράψτε τα ονόματα σας δίπλα στους Εθνικούς Ευεργέτες.


Μην επομισθείτε το αιώνιο ανάθεμα. Αφήστε τους μειοδότες αργυραμοιβούς να έχουν την τύχη του εφιάλτη. 


Το όνομα του οποίου αναγράφεται με μικρό “ε” εδώ και 25 αιώνες.


OLYMPIA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου