Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Έγγραφο Βόμβα της ΤτΕ για την εξαγορά από το ΤΤ της εταιρίας Κοντομηνά

Έγγραφο Βόμβα της ΤτΕ για την εξαγορά από το ΤΤ της εταιρίας ΚοντομηνάΈγγραφο βόμβα της Τράπεζα της Ελλάδος που δημιουργεί νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φέρνει στο φως σήμερα το Fpress.

του Νίκου Καρούτζου
Ειδικότερα το έγγραφο που αποστέλλεται στις 28 Αυγούστου 2012 από τη Διεύθυνση Εποπτείας του Πιστωτικού Συστήματος και υπογράφεται από τον τότε Διευθυντή κ. Ιωάννη Γούσιο (ο συγκεκριμένος παραιτήθηκε το Νοέμβριο του ίδιου έτους από υπάλληλος της ΤτΕ) αναφέρει ότι γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός της τότε διοίκησης του ΤΤ (Διευθύνων Σύμβουλος Κλέων Παπαδόπουλος) σύμφωνα με τον οποίο το ποσό ....
...των 18,9 εκ Ευρώ που καταβλήθηκε για την απόκτηση του 50% της Hellenic PostCredit (πρώην Best Line) είναι συμβατό με την εκτιμηθείσα αξία από την ελεγκτική εταιρία (σ.σ. Deloitte). 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Best Line ανήκε στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και βάση του εισαγγελικού πορίσματος το τίμημα είναι ιδιαίτεραυψηλό ενώ εγείρονται και ζητήματα για τον τρόπο ανάθεσης της αποτίμησης, του τρόπου αποτίμησης και των στοιχείων που χρησιμοποίησε η ελεγκτική εταιρία για να αποτιμήσει την προς εξαγορά από το ΤΤ εταιρία.
Ιδού το έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου