Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Είμαστε αιχμάλωτοι του ευρώ και των ευρωμαφιόζων του τραπεζικού καρτέλ ... υποψήφιοι της πιο εγκληματικής εθνοκάθαρσης.

Το σύστημα αναπαράγεται σαν τη λερναία ύδρα,και παγιδεύει συνειδήσεις,σε "αριστερά"ή "δεξιά"ιδεολογήματα!Εμάς μας ενδιαφέρει να σωθεί η χώρα και να ανατραπεί αυτό το δωσιλογικό,καταστροφικό για τους λαούς σύστημα!

Πότε θα διακρίνουμε επιτέλους ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή κι όλοι οι παλιοί και νέοι επαγγελματίες της "πολιτικής"είναι εμπλεκόμενοι και ελεγχόμενοι-Ίσως και για παλιές τους "αμαρτίες"να είναι εκβιαζόμενοι;

Εμείς λοιπόν οφείλουμε να ψάξουμε νέες,καθαρές φωνές,που σταθερά και με συνέπεια αγωνίζονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τον ξένο ζυγό,κι ας μην απορούμε που κανείς δεν παραιτήθηκε από τη Βολή του εγκλήματος!

Είμαστε αιχμάλωτοι του ευρώ και των ευρωμαφιόζων του τραπεζικού καρτέλ και υποψήφιοι της πιο εγκληματικής εθνοκάθαρσης,που έγινε ποτέ στην ιστορία, κι ακόμα πιστεύουμε ....

....σε κόμματα του χθες και σε αποκόμματα του χθες που πέρασε ανεπιστρεπτί;

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη πια τα κόμματα,αλλά χρειάζεται ένα ενιαίο παλλαικό μέτωπο σωτηρίας,που ο ίδιος ο λαός θα διαμορφώσει,χρειάζεται όσο ποτέ εθνική ενότητα και νέο δημοκρατικό Σύνταγμα,πρωτογενώς εκφρασμένο από τον ίδιο το λαό!Αν θέλετε να μάθετε το πώς θα βγούμε από την ευρωπαγίδα,που όλο το πολιτικό σύστημα φανερά ή όχι στηρίζει,ελάτε στις 22 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο Καλυψώ στις 6 το απόγευμα, στην Καλλιθέα να ακούσετε!

Μόνο ο λαός θα δώσει τη λύση στο δράμα που ζούμε,ενωμένος κι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη χώρα και τη ζωή του,ξεριζώνοντας το δωσιλογικό και παρασιτικό σύστημα που τον κατέστρεψε!


Ενωμένοι και δυνατοί θα απελευθερώσουμε τη χώρα από τα "κοράκια"των αγορών τους και θα κατακτήσουμε την λαική μας κυριαρχία,την εθνική και νομισματική μας ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαίωση! 

Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτηση :


Πέφτει η κυβέρνηση και ο Σαμαράς είναι νεκρός. 


Απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου